A barátnőm már féltékeny. Mit tegyek?
Katona vagyok és most nem vagyunk otthon. Ma reggel bementünk páran a boltba és szinte mindenki csak nézett. Volt egy kiscsaj olyan 12-13 körül lehetett és végig engem nézett, amikor a szemébe néztem felcsillant a szeme :D amúgy voltak ott jó csajok is és azok is néztek. A barátnőm legjobb barátnője pont ott pénztáros és beszámolt neki h mi történt ő később felhívott és tök féltékeny volt. A barátnőm unokatesója is folyton engem néz amikor találkozunk és kiderült h titokban az én képemet nézi :D Szóval már elég féltékeny pedig úgyse csalnám meg senkivel de hiába mondom neki. Mit tegyek?
Ja amúgy még egy kérdésem lenne a lányokhoz. A katonák miért olyan érdekesek?
27/F
ne haragudj, de az a nő, aki egy 13 éves gyerekre féltékeny az nem normális....
de te sem nagyon, ha olyan büszke vagy rá, hogy kislányoknak tetszel...
Nekem nagyon bejönnek az egyenruhás pasik:)Nem tudom megmagyarázni,hogy miért,de azt tudom,hogy nagyon:P Valószínűleg ezért néznek meg téged.
Amúgy nem tudom,hogy mit kezdj a barátnőd féltékenységével,vagy elhiszi,hogy nem csalod meg,vagy nem.
20L
12:35 "sosem voltam oda az egyenruháért. Nem is azért szeretem, pedig iszonyatosan jól áll rajta."
Aranyos vagy, ez tetszett, tehát azért egy kicsit mégis odavagy az egyenruhákért. :D
Jó néhány éve kimutatták már a lélek dokik, hogy az egyenruhának, legyen benne férfi vagy nő, van egy ilyen egzotikus kisugárzása, ez van. Én is odavagyok az egyenruhásokért.
A barátnődnek meg feleld azt, hogy ha majd azt hallja, hogy te bámultál meg az égvilágon mindenkit, aki csak a boltban megfordult, na, akkor elkezdhet féltékenykedni...
Az elmondásod alapján a pénztáros is jól megbámult, különben honnan tudná? Ezek szerint benne sem bízhat már a barátnőd, hiszen ő is el akar téged csábítani, ez nyilvánvaló... hagy találgassak, nem múlt még el 20 a barátnőd...
A párom katona, ráadásul tiszt, és vezető beosztásban, de valahogy nem izgat az egyenruha csak akkor amikor ki kell vasalni. A párom úgy helyes ahogy van, reggel, kócosan, álmosan.
Nem az egyenruha teszi az embert emberré.
nekem is tetszenek a katonák!! :)
egy katonai egyenruha mindig figyelemfelkeltő,akár helyes a pasi benne akár nem! Olyan férfiasságot sugall...
12-13 éves lány nézett?? Ezt komolyan mondod? Az még gyerek? Engem speciel hidegen hagynak a katonák és egyéb egyenruhások. Kicsit nagy az egód.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!