Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám ki akar semmizni!...

Anyám ki akar semmizni! Hogyan állítsam le, h ne kérje el a nyári melóból származó pénzemet?

Figyelt kérdés

Anya rám parancsolt h a nyári szünetben menjek el dolgozni ha el akarok menni bulizni,vagy kell vmilyen ruha,meg h a tankönyveimet meg tudjam majd venni augusztusban. Igen ám,de eddig akárhányzsor kaptam 7 végén pénz mindig elvette és csak 1 vagy 2 ezer ft-ot tarthattam meg. Szeretnék venni egy bikinit,már ki is néztem. Ha anya nem venné el a pénzemet meg is tudnám venni. Tegnap szóltam neki h adja vissza a pénzemet,de azt mondta ennyi jár neki,és próbáljak meg ennyiből albiba megélni. Akkor viszont nem értem h miért mondta h azért dolgozzak h ne neki kelljen megvenni a dolgokat nekem. Így még a tankönyveimre se fogja futni...

Kezd nagyon elegem lenni belőle

2010. júl. 13. 11:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szép! Mennyi idős vagy??
2010. júl. 13. 12:00
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom elképzelni az ilyen szülőt!!Mikor a szomszédnak elmegyek pl: boltba és a,

vissza járot megkapom vagy kapok pénzt akkor sosem kéri el,ha segiteni kell anyagilag,

mindig adok pénzt mert sokat tettek értem,de az ami nálatok folyik az durva.

2010. júl. 13. 12:04
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyám is ilyen. Ezért nem megyek el dolgozni, szeptembertől meg úgyis lelépek.
2010. júl. 13. 12:08
 4/29 anonim ***** válasza:
77%
Ez borzasztó, egy ugyanilyen kérdésre feleltem az előbb...mi lelte a szülőket? Talán ez a nagy pénztelenség okozza. Talán ha a kormány nem csapolná le ennyire az embereket, a szülők se vennék el a gyerekek pénzét.
2010. júl. 13. 12:08
 5/29 anonim ***** válasza:
77%

itt van egy ugynaolyan kérdés a tied alatt!!!

nyiss bankszámlát és tedd be a pénzed és ne mondd meg neki a pin kódot :-P

olvasd el a véleményeket a másik fórumban...egy anyának kötelessége felnevelni a gyerekét, érzelmi és anyagi támogatést adni.

amit a tanuló gyerek nyáron, vakáció helyett(!!!) munkával megkeres, az 100%ban a gyereket illeti meg.

erősebb vagy nála? :D mondd meg neki vegye el ha tudja. oda ne add!!!!!

2010. júl. 13. 12:09
 6/29 A kérdező kommentje:

nemrég múltam 18,jövöre fogk érettségezni.

Én is szívesebben adnám odaga pénzt ha azt mondaná h azért kell mert szüksége van rá h befizessen ezt azt,vagy kajára...

De így! Elküld dolgozni azzal a címszóval h abból vegyem meg magamnakami kell,és ne tőle kérjek,de aztán elveszi az összeset,és nem marad semmi

2010. júl. 13. 12:12
 7/29 anonim ***** válasza:
Soha nem vettem el a gyerekemtől egy fillért sem. Egyszer-kétszer amikor nagyon megvoltam szorulva, meert ő már dolgozó nő kértem tőle kölcsön, de vissza is adtam, mirest megkaptam a fizimet. Durva dolog, hiszen megígért neked valamit, erre megszegte a szabályokat, elveszi, nem pedig meghagyja neked.
2010. júl. 13. 12:13
 8/29 anonim ***** válasza:
Pff..hát én ilyenre soha nem lennék képes. Inkább büszke lennék a lányomra, hogy dolgozik. Viszont én a tankönyveit is magam venném meg, az nem az ő dolga. Ha felnőttet akarnék akkor felnőttet szültem volna, de még a gyerekem és az is marad, addig ameddig szüksége van rám szülőként. Dugd el a pénzed! Én egy fillért nem adnék neki.
2010. júl. 13. 12:13
 9/29 anonim ***** válasza:
Egyszerüen ne add oda a pénzt. rakd el oda ahol nem találja meg. Adjál te is 1-2 ezer ft neki. A többi jár neked. Ennyi. nem tudom mit kell ezen szórakozni ennyit. Legyél kicsit akaratosabb!
2010. júl. 13. 12:20
 10/29 A kérdező kommentje:
ha nem adom oda akkor nem főz,és azt mondja azért mert nincs pénz.
2010. júl. 13. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!