Anyám ki akar semmizni! Hogyan állítsam le, h ne kérje el a nyári melóból származó pénzemet?
Anya rám parancsolt h a nyári szünetben menjek el dolgozni ha el akarok menni bulizni,vagy kell vmilyen ruha,meg h a tankönyveimet meg tudjam majd venni augusztusban. Igen ám,de eddig akárhányzsor kaptam 7 végén pénz mindig elvette és csak 1 vagy 2 ezer ft-ot tarthattam meg. Szeretnék venni egy bikinit,már ki is néztem. Ha anya nem venné el a pénzemet meg is tudnám venni. Tegnap szóltam neki h adja vissza a pénzemet,de azt mondta ennyi jár neki,és próbáljak meg ennyiből albiba megélni. Akkor viszont nem értem h miért mondta h azért dolgozzak h ne neki kelljen megvenni a dolgokat nekem. Így még a tankönyveimre se fogja futni...
Kezd nagyon elegem lenni belőle
Én nem tudom elképzelni az ilyen szülőt!!Mikor a szomszédnak elmegyek pl: boltba és a,
vissza járot megkapom vagy kapok pénzt akkor sosem kéri el,ha segiteni kell anyagilag,
mindig adok pénzt mert sokat tettek értem,de az ami nálatok folyik az durva.
itt van egy ugynaolyan kérdés a tied alatt!!!
nyiss bankszámlát és tedd be a pénzed és ne mondd meg neki a pin kódot :-P
olvasd el a véleményeket a másik fórumban...egy anyának kötelessége felnevelni a gyerekét, érzelmi és anyagi támogatést adni.
amit a tanuló gyerek nyáron, vakáció helyett(!!!) munkával megkeres, az 100%ban a gyereket illeti meg.
erősebb vagy nála? :D mondd meg neki vegye el ha tudja. oda ne add!!!!!
nemrég múltam 18,jövöre fogk érettségezni.
Én is szívesebben adnám odaga pénzt ha azt mondaná h azért kell mert szüksége van rá h befizessen ezt azt,vagy kajára...
De így! Elküld dolgozni azzal a címszóval h abból vegyem meg magamnakami kell,és ne tőle kérjek,de aztán elveszi az összeset,és nem marad semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!