Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy? (többi lent. )

Miért van az hogy? (többi lent. )

Figyelt kérdés

Szóval, az van hogy mi 6-an vagyunk a családban (5lány 1 fiú). És az van, hogy "Itthon" mindig feszült, ideges, és komor vagyok. Mert már "itthon" sokat vitá(zunk-tunk) és itt mindig rossz kedvem van. Van 1 3 évvel fiatalabb húgom, és gyűlölöm úgy ahogy a nővéremet meg az 5 évvel fiatalabb húgomat is. Egyszerűen, nem tudom elviselni a szüleim, és a testvéreim jelenlétét. Főleg itthon...

.

Miért van ez? Valahogy mindenki idegesít..

#szülő #testvér #utálás #nem elviselés
2019. aug. 7. 17:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A többi testvéred egymással jól kijön? Ha igen, akkor talán magadban keresd a hibát.
2019. aug. 7. 17:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha mindenki degesit, akkor a problema te vagy, nem a tobbiek. Amint 18 leszel maris elkoltozhetsz es senki nem fog idegesiteni.
2019. aug. 7. 18:22
 3/11 A kérdező kommentje:

(1. Válaszolónak)Egymással jobban kijönnek mint velem. De az egyik húgom azt mondta, hogy azért szereti jobban a nővéremet, mert nekem "nagy" az orrom. (am sztm nem nagy )

.

(2.Válaszolónak) azért idegesítőek, mert idegesitenek...

2019. aug. 7. 18:45
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Ah. Értem. Tudod mi jut eszembe rólad?

"Figyelem, figyelem!-szólal meg az autórádió-Felhívjuk az M7-es autópályán utazók figyelmét hogy legyenek óvatosak, mert egy õrült a forgalommal szemben robog. Egy autós, aki szintén hallgatja a közleményt hirtelen felcsattan: 

-Hogyhogy egy? Mind! "

2019. aug. 7. 18:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy.
2019. aug. 7. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg magadnak való, introvertált személyiség vagy, nem szereted a felhajtást, az állandó emberi jelenlétet magad körül. Az én családomban is van ilyen, aki inkább a szobájában ücsörög és elvan magában, míg a testvére a szöges ellentéte, állandóan beszélget valakivel, mert élvezi, hogy emberi kapcsolatokat építhet ki.

Ha szeretnél az idegességed ellen tenni, először is le kellene ülnöd a családoddal beszélgetni. Mondd el nekik, hogy te feszengsz, ha nagy társaságban vagy hosszabb ideig, úgyhogy legyenek elnézőbbek veled, ha bunkón szólsz hozzájuk, mert nem rossz szándékból csinálod, csak ideges leszel az állandó nyüzsgéstől. Ha érzed, hogy megy fel benned a pumpa, egyre zavaróbb lesz mások jelenléte, akkor vonulj félre, menj be a szobádba, a fürdőbe, a kertbe, a lényeg, hogy egy kicsit legyél távol tőlük. Meg fogják érteni, ha nyíltan elmondod, hogy neked rossz az, ha mindig van valaki a közeledben. Időbe fog telni, de később azt fogod észrevenni, hogy egyre több időt "bírsz ki" a társaságukban, egyre jobban megedződsz.

És ne feledd, nincs azzal baj, hogy te más vagy, mint ők, a lényeg, hogy ne félj elmondani ezt nekik, mert máskülönben csak sértődés meg veszekedés lesz mindig a vége, ha elfogy a türelmed a jelenlétükben.

2019. aug. 7. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Hogyan viszonyulsz az osztálytársaidhoz vagy más emberekhez? Ők is zavarnak a jelenlétükkel? Az ő társaságukban sem érzed jól magad? Vannak barátnőid?
2019. aug. 8. 08:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát.. Az osztálytársaimmal viszonylag jóban vagyok, van 2 "legjobb barátnőm" de sztm nem tekintenek nagyon barátjuknak, hisz csak a suliról szoktunl beszélni, azt is 5 percet. Osztályban nagyrészt zajongás van, és nehezen tűröm azt..
2019. aug. 8. 17:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Az tartsa benned a lelket, hogy néhány év múlva elkerülsz egyetemre, ahol már nem kell jópofiznod mindenkivel, a családod is tisztes távolságban lesz tőled, látogathatod majd őket, ha kedved lesz, de nem lesznek ott mindig körülötted. Akkor majd rájössz, hogy néha kellenek emberi kapcsolatok is, de felnőttként már te fogod kontrollálni, hogy kit engedsz be az életedbe és mennyire.
2019. aug. 9. 20:08
 10/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem baj, majd kinövöd :)
2019. aug. 11. 18:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!