Miért van az hogy? (többi lent. )
Szóval, az van hogy mi 6-an vagyunk a családban (5lány 1 fiú). És az van, hogy "Itthon" mindig feszült, ideges, és komor vagyok. Mert már "itthon" sokat vitá(zunk-tunk) és itt mindig rossz kedvem van. Van 1 3 évvel fiatalabb húgom, és gyűlölöm úgy ahogy a nővéremet meg az 5 évvel fiatalabb húgomat is. Egyszerűen, nem tudom elviselni a szüleim, és a testvéreim jelenlétét. Főleg itthon...
.
Miért van ez? Valahogy mindenki idegesít..
(1. Válaszolónak)Egymással jobban kijönnek mint velem. De az egyik húgom azt mondta, hogy azért szereti jobban a nővéremet, mert nekem "nagy" az orrom. (am sztm nem nagy )
.
(2.Válaszolónak) azért idegesítőek, mert idegesitenek...
Ah. Értem. Tudod mi jut eszembe rólad?
"Figyelem, figyelem!-szólal meg az autórádió-Felhívjuk az M7-es autópályán utazók figyelmét hogy legyenek óvatosak, mert egy õrült a forgalommal szemben robog. Egy autós, aki szintén hallgatja a közleményt hirtelen felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mind! "
Valószínűleg magadnak való, introvertált személyiség vagy, nem szereted a felhajtást, az állandó emberi jelenlétet magad körül. Az én családomban is van ilyen, aki inkább a szobájában ücsörög és elvan magában, míg a testvére a szöges ellentéte, állandóan beszélget valakivel, mert élvezi, hogy emberi kapcsolatokat építhet ki.
Ha szeretnél az idegességed ellen tenni, először is le kellene ülnöd a családoddal beszélgetni. Mondd el nekik, hogy te feszengsz, ha nagy társaságban vagy hosszabb ideig, úgyhogy legyenek elnézőbbek veled, ha bunkón szólsz hozzájuk, mert nem rossz szándékból csinálod, csak ideges leszel az állandó nyüzsgéstől. Ha érzed, hogy megy fel benned a pumpa, egyre zavaróbb lesz mások jelenléte, akkor vonulj félre, menj be a szobádba, a fürdőbe, a kertbe, a lényeg, hogy egy kicsit legyél távol tőlük. Meg fogják érteni, ha nyíltan elmondod, hogy neked rossz az, ha mindig van valaki a közeledben. Időbe fog telni, de később azt fogod észrevenni, hogy egyre több időt "bírsz ki" a társaságukban, egyre jobban megedződsz.
És ne feledd, nincs azzal baj, hogy te más vagy, mint ők, a lényeg, hogy ne félj elmondani ezt nekik, mert máskülönben csak sértődés meg veszekedés lesz mindig a vége, ha elfogy a türelmed a jelenlétükben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!