Miért nem hisz nekem senki?
Úgy sajnálom.
Esetleg diagnózisod van? Amit az orvos adott.
Viszont mostmár jó kezekben vagy. Az, hogy beismered a hallucinációkat, az annak a jele, hogy kezdenek hatni a gyógyszerek.
Ettől függetlenül pszichológus biztosan nem ártana, segítene feldolgozni a traumákat.
A macskáról pedig tájékoztasd az orvost. Amit álmodban kommunikált veled, az nagyon fontos lehet.
Minden jót neked!
Szerintem ezek a hallucinációk nem lennének az életed részei, ha minden rendben lett volna veled lelkileg. Bizonyos szintig normális, hogy az emberi agy olyan környezetet próbál imitálni, hogy az egyén jobban érezze magát, de ha kívülről állandóan az elutasítás, félelem érkezik, akkor felerősödhetnek.
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy a következő alkalommal mindent, de tényleg mindent elmondasz a pszichiáternek. Ő fog tudni segíteni, ha valóban minden részletét ismeri a történetnek. Ha mégis elhallgatsz előle dolgokat, akkor fölösleges időpocsékolás é spénzkidobás lesz hozzá járni, mert nem fog tudni azokról a dolgokról, amiken változtatnotok kellene. Egyébként szerintem jót tenne neked is, ha lenne valaki, akihez bizalommal fordulhatnál, mindig elmondhatnád, ha bánt valami.
És pszichológust nem javasolt? Szerintem jót tenne mellé.
Borzalmas dolgok, amik veled történtek. Elmenekült a személyiséged. Az agyad gyakorlatilag megvédte magát, csak utána átcsúszott a libikóka másik felére.
Én hiszem, hogy meg tudsz gyógyulni.
Előbb utóbb majd szerzel olyan barátokat, akiket a sors az életedbe sodor, nem pedig te teremtetted őket.
És tökéletes, erős felnőtt válik belőled.
Sose okold magad, vagy ítéld el emiatt magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!