Miért nem hisz nekem senki?
Szia!
Engem az érdekelne, hogy honnan tudod, hogy nem hallucinálsz?
Olyan traumákat éltél át, amiket nem kellett volna. A szervezeted simán besokallhatott. Miért gondolod, hogy ezek a hívások valóságosak?
Ha pedig úgy véled apukád akar veled beszélni, miért akarna?
Jött hívás, de a felvételen valamiért nem hallatszik. Pedig biztos vagyok benne, hogy csörgött. Mintha hallanék is valakit a vonal másik végén, de nem szól bele. Kérdeztem, hogy ki az, mit akar? De nem válaszolt. Ez délelőtt 11 körül volt, utána még egyszer hívott. Egyre sűrűbbek is a hívások, eleinte csak egy héten egyszer-kétszer volt, most már majdnem mindig, ha egyedül vagyok. Biztos élvezi, hogy a hülyéjét járatja velem. Csütörtökön van időpontom a doktor úrhoz, ő talán majd hinni fog nekem, ő úgyis tudja mikor hazudok, fogja látni, hogy igazat mondok.
"Ha pedig úgy véled apukád akar veled beszélni, miért akarna?"
Lehet, bocsánatot akar kérni.
Bárcsak tudnék segíteni. Én kérdeztem, hogy szerinted mit akar apukád mondani.
Nos, ha úgy véled bocsánatot akar kérni, akkor mondd el neki, hogy megbocsátasz. Ha nem, akkor akkor pedig mondd azt, hogy még nem vagy kész megbocsátani, utána pedig engedd el.
Én tudom, hogy nem hazudsz, eddig is nyilvánvaló volt, hogy egyáltalán nem hazudni akarsz. Te biztosan hallod a telefoncsörgést, nem csak kitalálod. Azonban a téveszme lényege pontosan ez, hogy nem tudod, hogy amit hallani vagy látni vélsz az valóság vagy nem.
Azért gondolod, hogy apukád azt, mert várod a bocsánatkérését, ez okozta a traumádat is, ami pedig kiváltotta a téveszmét.
Minél előbb elfogadod, annál hamarabb helyre fogsz jönni.
Gyógyulj, előtted az élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!