Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hisz nekem senki?

Miért nem hisz nekem senki?

Figyelt kérdés
Azt hiszik csak hallucinálok, és el akarnak vinni orvoshoz. Mikor egyedül vagyok otthon, valaki mindig szokott hívni. Nem hiszik el, hogy valaki állandóan hívogat. Azt hiszik bolond vagyok, és nem tudom bebizonyítani hogy nem, mert mindig a vonalason hív, legalább a mobilon hívna, akkor meg tudnám nekik mutatni. Szerintem apukám az, így akar a túlvilágról kapcsolatba lépni velem, ugyanis ő tavasszal meghalt, alkoholista volt. Mindig vert engem, mert meggyőződése volt, hogy nem az ő lánya vagyok, hanem anyu megcsalta. Gyerekkoromban pszichiáterhez kellett járnom és most anyuék vissza akarnak vinni. Két éve nem kell járnom és egy éve a gyógyszereket se kell szednem. Csak be kellene bizonyítanom, hogy tényleg hívogatnak. Hogy tehetném? Mit csináljak? L/18
2019. aug. 5. 17:16
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Anyukám nem akarja kikérni, mert ő "tudja" hogy csak beképzelem. Azt mondja régen is ilyen voltam, mikor a gyógyszerektől hallucináltam, megismeri. De épp ez az már egy éve nem szedet gyógyszert, nem hallucinálhatok attól.
2019. aug. 5. 17:49
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
arra miért nem válaszolsz semmit hogy vedd fel videóra? talán mert ez a legnormálisabb megoldás? ja értem, akkor rájönnének hogy kamuzol? aha :)
2019. aug. 5. 18:16
 13/37 anonim válasza:
100%
Valóban a legészerűbb dolog nem jut az eszébe, és azokra a válaszokra nem reagál semmit. Tényleg kell az orvos.
2019. aug. 5. 18:19
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg vedd fel videóra, az a legjobb megoldás. Akkor meg tudod mutatni.
2019. aug. 5. 18:29
 15/37 anonim ***** válasza:
94%
A szellemek nem tudnak telefonálni, ha azt hiszed, hogy egy szellem hív, tényleg orvosra van szükséged. Ha tényleg csörög a telefon és nem szól bele senki, akkor meg valaki telefonbetyárkodik.
2019. aug. 5. 18:35
 16/37 A kérdező kommentje:
Jó fölveszem. Biztos fog hívni holnap, mert anyu reggel megy dolgozni, bátyám pedig a délelőtt folyamán, tehát 10:30 és 15 óra között egyedül leszek. Leköltözök a konyhába és várni fogom a hívást.
2019. aug. 5. 18:39
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Valóban pszichiátriai eset vagy.

Esetleg egy unatkozó troll.

2019. aug. 5. 18:49
 18/37 anonim ***** válasza:
77%
Rossz kategória... nagyon rossz...
2019. aug. 5. 18:51
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz el azon, van-e valaki "jóakaród"?

Olyan, aki tudja, hogy jártál pszichiáterhez - és erre rájátszik, mert ő "jó bulinak" tartja!

2019. aug. 5. 19:06
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Ìrd, màr meg holnap a tovàbbiakat, hogy tènyleg volt-e hìvàs.
2019. aug. 5. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!