Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom mindenen nagyon hamar...

A párom mindenen nagyon hamar felidegesíti magát. Lehet ezzel csinálni valamit?

Figyelt kérdés

A páromat a legkisebb dolog is annyira felidegesíti, hogy ölni tudna. Ha mondjuk megy valahová kocsival és lassabban megy a sor akkor már úgy káromkodik...én már néha csak nevetni tudok amilyeneket mond :D. Mindenen egyből felidegesíti magát, ha a szomszéd beleszól valamibe akkor ő már robban, ha nem sikerül neki valami akkor is, ha nem neki van igaza és nem az övé az utolsó szó akkor is. A tényleg idegesítő dolgokról ne is beszéljünk. Már mondták, hogy mielőtt csinál valami számoljon el vagy 10-ig, de neki ez nem megy. Ha ideges akkor csapkod, káromkodik, tör meg mindent csinál. Sajnos mostanában egyre többször ideges.

Lehet ez ellen csinálni valamit? 27 éves

25/N

2010. júl. 12. 12:15
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem kell megvédeni mert tudok én vigyázni magamra, csak mondtam. Amúgy nem hiszem, hogy engem megütne. Azért annyira nem agresszív.
2010. júl. 12. 12:51
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy akik veszélyben érzik magukat se lépnek mert félnek a hosszútávú következményektől,és nem vagyunk rosszindulatúak,csak őszínték.
2010. júl. 12. 12:51
 23/29 anonim ***** válasza:
79%
szerintem meg nem ezt írja. Egyszer ütötte meg a szomszédját mert az dumált. Ez nem egyenlő az állandó verekedéssel. Most nem védem, csak pontosítok, ezt ő nem írta.
2010. júl. 12. 12:53
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
aki megüti a szomjédát szerinted egy vita hevében nem ver leneked egy sallert,naív vagy,azt hiszed apuci majd mindig akkor megvéd,folytasd tovább a struccpolitikádat,de aztán ne gyere vissza siránkozva kérdezni hogy istenem megütött a szemét most elhagyjam?
2010. júl. 12. 12:54
 25/29 anonim ***** válasza:
79%

12:48-as vagyok.

Köszönöm kérdésed, tudok olvasni.

Arra ugye nem gondoltál, hogy a szomszéd tényleg megérdemelte a pofont? A mi szomszédunk is néha hülye, és megérdemelne egy kiadós pofont. Csak szerencséjére egy kerítés elválaszt minket.

Ha eddig nem ütötte meg, nem hiszem hogy most kezdené el. De te biztosan jobban ismered a párját,mint ő aki vele lakik X éve...

2010. júl. 12. 12:56
 26/29 anonim ***** válasza:
66%
Na kedves Iron Girl akkor most mi legyen? Rakjunk végre pontot a végére. :) Kemény vagy vagy nem? Félsz Don Józsitól vagy nem?
2010. júl. 12. 12:57
 27/29 anonim ***** válasza:
79%
Ezt sem mondtam. 12:48 vagyok. csak van nekünk is családba hirtelen haragu, tapasztalatot írok le. Nem csak dumálok ne félj itt össze vissza. nyugi.
2010. júl. 12. 12:58
 28/29 anonim ***** válasza:
64%

Nekünk is van ilyen közeli ismerős, a férj nagyon hirtelen haragú, képes nagyon gyorsan felhúzni magát, káromkodik, stb. Ennek ellenére 30-40 éve élnek boldog házasságban, a feleségét sosem bántotta. Ennek pedig az a titka, hogy a nő egy végtelenül nyugodt ember, ha a férj felhúzza magát, akkor ő maximum nevet egyet rajta, és arrébb megy. Mindig azt mondja: "Aki hülye, az hülye, miért én idegesítsem magam rajta?".

Szóval én azt mondom, hogy ettől még lehet boldog egy kapcsolat, feltéve persze, ha te nem veszed fel ezt a dolgot. Mert ha stresszelsz rajta, tuti nem lesz jó. Ha viszont megtanulod kezelni, simán működhet =)

2010. júl. 12. 13:23
 29/29 anonim ***** válasza:

párom is ilyen,apróságok miatt irtóra felidegesiti magát...ha megtanulod kezelni,onnantol nincs gond...bő 1 évembe telt,de megtaláltam azt a hangnemet ami ilyenkor eljut a tudatáig,és "kitisztitja" azt...azota nincs semi baj

félni sosem féltem tőle,engem sosem bántana,az hogy mást ütött meg (eléggé felidegesitette),nem zavar,én is tettem már ilyet,zavarja azt aki kapta,minek idegesit...

23/N

2010. júl. 13. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!