Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne csinálnom, hogy ne...

Mit kéne csinálnom, hogy ne akadjanak ki mindenen a szüleim?

Figyelt kérdés

Ma este összevesztem édesanyámmal és felemeltem rá a hangomat egy kicsit. Tudom nemkellett volna mert ő az anyám és ez tiszteletlenség. Erre apukám bejött a szobámba és mondta hogy ha mégegyszer kicsit is felmelem a hangomat akkor baseball ütővel töri el a kezemet. Bocsánatot is kértem anyukámtól de őt persze ez nemérdekelte. A mondtat amin fölháborodtak: És szerinted ez így jó? (kicsit felemelt hangal tényleg csak éppenhogy.)

Mitcsináljak?fenyegetveérzem magam.

F/15

2010. jún. 20. 23:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
11%
Én egy ilyenért képen töröltelek volna. Neked nincs jogod felemelni a hangod a szüleid ellen. Pár nap múlva biztos lenyugszanak, örülj, hogy nem vert el ezért apád.
2010. jún. 20. 23:19
 2/21 anonim ***** válasza:
85%

Úristen... első detto.

Én semmilyen esetben sem tolerálom a családon belüli erőszakot. Az első válaszolónak kívánom, hogy tőböl kelljen levágni mindkét kezét. Apukádét detto. Hogy mondhat ilyet a gyerekének?? Nem is értem.

Tenni nem tudsz semmit, ha ennyire elmebetegek fogadj szót, ne rajtuk add ki a gőzt, hanem vonulj be a szobádba feküdj le az ágyra és sírj. Az kiad minden gőzt, akár lány vagy, akár fiú.

2010. jún. 20. 23:31
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Majd csak lenyugszanak. Először is fogadj szót nekik mindenben segíts ahol tudsz. Az én szüleim nem ilyenek egy nap többször is összeveszek velük de legbelül midnig is szeretjük egymást és nem mond iylen hogy jön a baseball ütővel.. ezt mnég hirtelen haragból se mondja egy szülő ..nem akarlak elkeseríteni.
2010. jún. 20. 23:38
 4/21 A kérdező kommentje:
És azzal zárta le a mondanivalóját, hogy: Ha nemtetszik akkor beadlak egy nevelőintézetbe és majd ott aztcsinálsz amit akarsz felőlem meg is rohadhatsz
2010. jún. 20. 23:49
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg csak ennyi történt, amin kiakadtak, akkor legalább az egyik szülőddel nagyon komoly gáz van. Ha tényleg képes lenne eltörni dühből a kezed, akkor a nevelőintézet nem sokkal rosszabb, mint az ilyen szülők.

Szerintem keress nyárra valamilyen munkát, ha meg tudod oldani, menj olyan iskolába, ami az ország másik végében van, és mire eléred a 18 éves kort, találd meg a módját, hogy legyen annyi jövedelmed, amiből ki tudsz venni egy albérletet. Saját családomból és az ismerősökből kiindulva egészen elképzelhetetlen a szülők ilyen hozzáállása.

2010. jún. 21. 00:09
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Jól van első hagyjuk már. Meg nyaljon is be tövig, mert van tető a feje felett, meg adnak neki enni? Az állatok is gondoskodnak a kölykeikről míg a saját lábukra nem tudnak állni, nem kell annyira nagynak éreznie a szülőknek ettől magát. Normális kapcsolatban a szülő nem alsóbbrendű kussnevű valaminek tekinti a gyereket, hanem vele egyenrangú embernek.

Az ilyen szülőket, mint az első rakják be az elfekvőbe, meg az otthonba, akkor is, ha nem lenne muszáj.

2010. jún. 21. 00:18
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

Kollégium, amint lehet!!!Elmebeteg nevetséges szüleid vannak, akik tönkre fognak tenni.

Első, tepedig szánalmas kis pont lehetsz.....:)

2010. jún. 21. 00:26
 8/21 anonim ***** válasza:
1%
A gyereket verve lehet leginkább nevelni még kicsiként. Ha nem ért a szóból durr neki és máris megtanulja, hogy máskor ne viselkedjen úgy ahogy . Apád szelíd volt. Amúgy valószínű azért volt ilyen kemény veled, mert így vezette le az agresszióját, és nem tettekkel. Valóstínű már ő is megbánta és szégyenli érte magát. Egyáltalán ne vedd magadra azt, amit mondott, mert nem gondolta komolyan. Minden szülő szereti a saját gyerekét.
2010. jún. 21. 00:30
 9/21 anonim ***** válasza:
88%
Előfordul, hogy az ember felemeli a hangját, mert ideges, Te is ember vagy. Apádék meg nem normálisak, a nyári munkát és a kollégiumot tudom javasolni...
2010. jún. 21. 00:33
 10/21 anonim ***** válasza:

tegnap 23:19 ma 00:30

Nem vagy normális!!!! A gyereket nem verni kell, hanem ész érvekkel nevelni!!!!

Biztosan te is ezt a könyvet olvasgatod: [link]

2010. jún. 21. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!