Lány imerősömet molesztálta a családja gyerekként, elmenekült és a mamája nevelte De a mamája önzősége miatt jóban kell lennie velük és a családi összejöveteleken is ott kell lenni. Mit tegyek?
Azon felül, hogy mellette állsz, semmit. Ha az SM a szkelózis multiplexet jelenti nálad, akkor az nem a gyerekkori molesztálások eredménye.
Pszichiáter kell a lány ismerősödnek, kőkemény traumafeldolgozás, amikor is ott KELL mellette lenned lélekben, bármi is történjen, és a szüleit és az összes valahai bántalmazót pedig a közelébe sem szabad engedni! Lehetőleg ne legyen semmiféle elérhetősége a valahai agresszorok számára.
Nem kell senkivel sem jóban lennie, mert az árt a terápiának és a felgyógyulásnak. A mama nem tudni, hogy nagymama-e vagy mama, de ő sem kell a képbe, főként, ha önző. Akkor kiváltképp nem.
Ezt értsd meg és legyél valódi támasz a bajban, ha mellette akarsz maradni.
Le a kalappal, hogy nem rendezett vendettát emiatt a csürhe miatt :O
Neked kell meggyőzni, hogy a saját érdekében keressen fel egy pszichológust, máskülönben sehogy nem fogja feldolgozni ezt az egészet. Mondjuk így is úgy is egész életében szüksége lesz rá, az tuti.
Tudom hogy nem azért alakukt ki de lelkileg meggyötört embereknél nagyobb a valószínűsége bármilyen súlyosabb betegség kialakulásának.
De nincs ereje bármit is tenni és inkább homokba dugja a fejét. Tudom mások már magára hagyták volna azért hogy nem hajlandó elfogadni azt hogy ezzel csak magának árt.
Segíteni akarok neki valahogy de nem tudom hol kezdjek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!