Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha több, mint 10...

Mit szólnál, ha több, mint 10 év utána kiderülne, hogy a párodnak van egy exfelesége, és egy tinédzser fia, akikről te eddig egyáltalán nem tudtál? El tudnád viselni, hogy ennyi éven át hazudott, vagy otthagynád?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 01:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

sokat elmond a fickóról is ez a dolog...

bár ha mondjuk az asszony lépett le, és teljesen eltiltotta volna a gyereket az exférjétől, akkor részben meg tudnék bocsájtani.

de még ha fájt volna is a párodnak a történet, legalább egy mondatban megemlíthette volna.

én is ismerek egy embert, aki nem mondta el a lányának soha, h volt egy előző felesége. a csaj vmi eldugott iratokból jött rá 15 évesen. na, az milyen szép???

2010. júl. 12. 11:50
 22/26 A kérdező kommentje:

annyira nem ismerem a részleteket, a barátnőm mesélte, hogy náluk ez történt... nem pont 10 éve vannak együtt, pontosan nem tudom, talán 12-13, de így egyszerűbb volt leírni. és azt sem tudom, tartja e a fiúval a kapcsolatot.

oké, nem hazugság, de azért nem sok mindenkinek jut eszébe, rákérdezni, hogy nincs-e véletlen egy eltitkolt volt feleséged és egy fiad? szerintem egy kapcsolatban alap, hogy ilyeneket tudnak egymásról

2010. júl. 12. 17:45
 23/26 A kérdező kommentje:
08.36os hol laksz? lehet hogy ismered te is
2010. júl. 12. 17:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha így nem is kérdezek rá, de azért szerintem 10 év alatt a volt kapcsolatok is szóba kerülnek, akkor itt már csak elmondja, hogy jaa, igen, egy feleségem is volt.
2010. júl. 12. 20:14
 25/26 anonim ***** válasza:
08:36 vagyok. Budapest, de nem ugyanaz a szitu, csak hasonló. 10 év után derültek ki hasonlóan meglepő dolgok.
2010. júl. 12. 23:38
 26/26 A kérdező kommentje:
Jah, akkor nem egyedi eset.. amúgy mi nagykanizsaiak vagyunk
2010. júl. 13. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!