Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha több, mint 10...

Mit szólnál, ha több, mint 10 év utána kiderülne, hogy a párodnak van egy exfelesége, és egy tinédzser fia, akikről te eddig egyáltalán nem tudtál? El tudnád viselni, hogy ennyi éven át hazudott, vagy otthagynád?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 01:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem is az eltitkoláson akadnék ki, hanem azon, hogy akkor nem törődik a saját gyerekével?? Akkor mit lehet várni tőle egy másik kapcsolatba is! Szerintem ugyanezt !!
2010. júl. 12. 07:37
 12/26 anonim ***** válasza:
57%
Rossz apa, hazug, nagy játékos, hogy ezt megcsinálta, el is vált, talán még férjnek sem volt jó. megalázna azzal, h ezt teszi. nem bízik bennem. egyelőre ennyi ok jutott eszembe. miért is maradnék vele??? hacsak, nincs valami olyan nyomós oka arra, hogy ezt tette, ami az egészet megváltoztatja. de nem tudok olyan dolgot elképzelni, ami miatt ez megbocsátható. mi lehetne az?
2010. júl. 12. 07:41
 13/26 anonim ***** válasza:
64%
Én semmiképp nem reagálnék rosszul, mert ez már nem olyan életbevágó, mint pl. 10 éven át drogozott. Az én érzéseim nem változnának.
2010. júl. 12. 07:44
 14/26 anonim ***** válasza:
77%

Nem hiszem, hogy el tudnám viselni, mondjuk ez a körülményektől is függ.

A bizalmam valószínűleg oda lenne... 10 év nagyon-nagyon hosszú idő!

Kíváncsi vagyok, miért nem mondta el eddig?!

2010. júl. 12. 07:49
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
7:44-es vagyok: A gyereket nem olvastam el, az már durva....
2010. júl. 12. 07:56
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna. Mondjuk az is számítana, hogy hogyan derülne ki. Ha végül elmondta volna magától, akkor nem érdekelne, de ha valamivel lebukik, és úgy derül ki, akkor igen. Hisz akkor akár másban is hazudhat, csak nem derült ki. De amúgy csak megkérdezném tőle, hogy látogatja-e a fiát, fizet-e gyerektartást, stb...
2010. júl. 12. 08:10
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
Hú, az az érzésem, hogy ezt a férfit én is ismerem...szintén 10 éve..
2010. júl. 12. 08:36
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Otthagynám, egyértelmű. Bizalom nulla a részéről. Te nem tehetsz róla, vannak ilyen sunyi férfiak. Sajnálom szerencsétlen gyerekét, gondolom nem tartotta vele a kapcsolatot, és nem fizetett utána semmit, különben nem tudta volna eltitkolni előled. Kivéve, ha külön kasszán vagytok. De még ha fizetett is, foglalkozni tutira nem foglalkozott a gyerekével. Aki ilyen durván képes ignorálni a gyerekét, az sza.r ember, semmi jóra ne számíts vele kapcsolatban. Ha majd úgy hozzák az érdekei, veled is pont úgy fog viselkedni, mint a volt feleséggel és a gyerekkel.
2010. júl. 12. 09:33
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem elég abszurd szituáció,nehéz elképzelni magam benne.Ugyanis,ha valakivel 10 éve együtt vagyok,akkor biztosan ismerem már a szüleit,testvéreit,barátait.Kizártnak tartom,hogy soha senki,még csak véletlenül sem szólja el magát vagy jegyzi meg,hogy a páromnak volt egy első felesége.Pláne akkor kerülhet ez szóba,ha mi is házasságot tervezünk.

Valamiért úgy gondolom,hogy ennek nyoma is kell,hogy maradjon.Egy fénykép,egy levél,egy hivatalos irat.Ha együtt élünk egy-egy pakolásnál csak elő kerül valami.

Ami pedig a legfontosabb,hogy 10 év alatt miért nem jutunk el arra a szintre,hogy mindenki őszintén tudjon mesélni a múltjáról.

Meghallgatnám az érveit,de haragudnék nagyon és magamra is,hogy milyen kapcsolatot sikerült kialakítanom,amiben egy ekkora dolog titokban kellett,hogy maradjon.

2010. júl. 12. 09:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném,ha esetleg a gyerekével ezalatt semmit nem törődött,akkor ez alap feltétel lenne nálam,hogy megbocsássak,ha rendezi végre az apai kötelességeit.Itt nem csak a gyerektartásra gondolok.
2010. júl. 12. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!