Mit szólnál, ha több, mint 10 év utána kiderülne, hogy a párodnak van egy exfelesége, és egy tinédzser fia, akikről te eddig egyáltalán nem tudtál? El tudnád viselni, hogy ennyi éven át hazudott, vagy otthagynád?
Nem hiszem, hogy el tudnám viselni, mondjuk ez a körülményektől is függ.
A bizalmam valószínűleg oda lenne... 10 év nagyon-nagyon hosszú idő!
Kíváncsi vagyok, miért nem mondta el eddig?!
Ez nekem elég abszurd szituáció,nehéz elképzelni magam benne.Ugyanis,ha valakivel 10 éve együtt vagyok,akkor biztosan ismerem már a szüleit,testvéreit,barátait.Kizártnak tartom,hogy soha senki,még csak véletlenül sem szólja el magát vagy jegyzi meg,hogy a páromnak volt egy első felesége.Pláne akkor kerülhet ez szóba,ha mi is házasságot tervezünk.
Valamiért úgy gondolom,hogy ennek nyoma is kell,hogy maradjon.Egy fénykép,egy levél,egy hivatalos irat.Ha együtt élünk egy-egy pakolásnál csak elő kerül valami.
Ami pedig a legfontosabb,hogy 10 év alatt miért nem jutunk el arra a szintre,hogy mindenki őszintén tudjon mesélni a múltjáról.
Meghallgatnám az érveit,de haragudnék nagyon és magamra is,hogy milyen kapcsolatot sikerült kialakítanom,amiben egy ekkora dolog titokban kellett,hogy maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!