Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nem értem, miért nem akarja...

Nem értem, miért nem akarja Anyucikám, hogy elmenjek ithonról?

Figyelt kérdés
Nem rég született meg a kisbabucink,és egy családi házban lakunk négyen,Anyum nem akarja hogy elköltözzünk albérlertbe,ő egyedül van,csak rám számithat.Pedig nekünk is jobb lenne,ha külön család lehetnénk,semmi bajom Anyukámmal,és a párommal is jól kijönnek.szerintetek?
2010. júl. 6. 10:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

Amikor a fejlécet néztem komolyan azt hittem hogy egy 11 éves tett fel kérdést.

Amíg anyucikám , meg ithon addig minek külön élet?

2010. júl. 6. 10:55
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Valószínüleg és nem rosszindulatulag mondom, ő egy nyugodt családban felnőtt gyerek hála az égnek. Én bizta nem anyucikázom az enyimet, egyszer régen vettem át unokatesómtól az apukázást, utána anyám engem is gúnyolt mikor apu részeg volt, hogy "na apucika tessék.." azóta semmi ilyen. Na meg már 27 leszek, szal nem.
2010. júl. 6. 10:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is először azt gondoltam,hogy ez megint valami bulizós kérdés lesz,hogy elakar a kis 12-13 éve lány buliba,diszkóba menni,aztán az anyucika nem engedi-_-" ilyen feelingje van a kérdésednek..még a leírásodnak is ilyen feelingje van "kisbabucink?"..mondd,te komolyan gondolnád a különköltözést?:S
2010. júl. 6. 11:05
 14/18 anonim ***** válasza:

khamuuu!!!

egy épeszű, családos nő nem beszél így. én még 10 évesen sem beszéltem így.

vagy ha mégsem, akkor sem kéne elköltözni, mert a végén még nem lenne senki aki kitörölné a popódat kaksizás után...

2010. júl. 6. 11:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Anyucikám nem engedi ki a kis babucikám. XD MEGALOL ROTFL
2010. júl. 6. 12:09
 16/18 A kérdező kommentje:
nem mert ostoba libák vagytok,ti csak ezért jártok ide hogy másokat kritizáljatok.nem segiteni.jelzem a moderátor felé.igy fölösleges az oldal..................
2010. júl. 6. 13:30
 17/18 A kérdező kommentje:
ennyi ésszel szabadlábon,:-))))máshol kellene tölteni az időt.....
2010. júl. 6. 13:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Véleményt lehet nyilvánítani, és az a véleményem nekem is, hogy borzasztó a szóhasználatod.
2010. júl. 7. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!