Másnak is nehezen emészti meg a párja, ha sokat kell dolgoznia?
Figyelt kérdés
A kialakult gazdasági helyzet miatt (görög válság, FIDESZes elszólások, bankok adóztatása stb.) nagyon sok a munkám, napi 14-15 órát dolgozom heti 6 napon. Mivel jórészt itthon dolgozom, ezért mikor a párom itthon van elég sokat nyüstöl, hogy miért muszáj nekem annyit dolgozni és, ha betervezünk valami esti programot, akkor állandóan bejön és megkérdezi, hogy mikor végzek már? Persze tudja a választ, csak nehéz neki is, hiszen itt vagyok a lakás túlsó oldalán testben, de úgy kéne tennie, mintha ott se lennék. Mivel tudnám lekötni a figyelmét?2010. júl. 2. 02:17
11/11 anonim válasza:
Mit csinálnak a terhes anyukák ha túl sok a szabadidejük?Nyafognak hisztiznek ahogyan a kedves párod is.Meg néha vásárolgatnak,mert jó dolgukban nem tudják mit tegyenek.Foglalja le magát ha nem akar unatkozni!Van itt kiírva pár nehezebb kérdés is,mutasd meg neki.Pl amikor egy családot kiraktak 2 kisgyerekkel az albérletből,mert az apuka munkanélküli lett.Ott az anya biztosan tudná értékelni ha dolgozhat a párja.Ne hidd,hogy nem tudom ez milyen nehéz,az én férjem is felső vezető beosztásban dolgozik,ami ezt jelenti kötetlen a munka ideje.A kötetlen munkaidő pedig azt jelenti,hogy reggel 7-kor már a cégnél van,és este 8-9-kor sokszor még mindig.Azután is van,hogy dolgozik még itthon.Persze ha éppen nincs külföldön.Nagyon rossz ez,de lehetne rosszabb is sajnos.Van 3 gyönyörű gyerekünk,és örömünnep ha apával lehetünk.Mondjuk én nem unatkozok,mert minden rám marad itthon, a gyerekektől kezdve a háztartásig.Az én dilemmám,ha 1 év múlva lejár a gyesem,hogyan fogok így dolgozni?Az élet sajna nem habos torta,mindennek megvan az ára.A párod ez jobb ha mielőbb elfogadja,annál kevesebb problémája lesz.Valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!