A bátyám sokáig volt börtönben, nagyon nehezen jövünk ki egymással? Lennt bővebben.
az a baj hogy ő már 32 éves és nem együtt lakunk,úgyhogy lehet hogy az utolsó hozzászólónak van igaza :'(.
Már családja van úgyhogy nem hiszem hogy valaha is olyan hű de jóban leszünk.Köszönöm mindenkinek a választ!!
@16:52: Nem mindegy?
@19:54:Köszi,majd próbálkozok,megyek hozzájuk egy hétre,majd akkor megpróbálok ``összebarátkozni`` vele.
Ahhoz, hogy egy testvéri viszony alakuljon ki, mindkét félnek akarnia kell. Egyedül Te nem tudod ezt elérni, ha a bátyád nem nyitott.
Én 26 évesen ismertem meg a (fél)Húgomat, ő 19 volt. Jóban vagyunk, de a viszony inkább baráti. Sajnos ha nem együtt nőttök fel, valami ilyesmi kerekedik a dologból a legjobb szándék ellenére is. Leveleztünk, msn-eztünk, elmentünk egymáshoz. Egymás társaságába elmerészkedni fura volt, mert ő diszkós, én meg goth, de ezt is megléptük mind a ketten! :) Tényleg az a lényeg, hogy mindkét fél akarja. Egy huszonéves vagy idősebb embernek azért nehéz feldolgozni, hogy "hoppá, hirtelen van egy testvérem." Habár Nálatok annyiban más, hogy tudtatok egymásról. De "valósággá" akkor is csak most váltatok!
köszi utolsó válaszoló.
Igazad van,de mi amikor 1-2-3 éves voltam akkor tudom hogy nagyon szeretett mert mindig hozott nekem ajándékot,játszott velem.(talán még pelenkázott is)De utána börtönbe került és hát csak látogatáson láttam őt.(fél évbe egyszer)Nagyon kedves mindenkivel,és segít ahol tud.(csak azért mondom mert NEM azért került börtönbe mert embert ölt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!