Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A bátyám sokáig volt börtönben...

A bátyám sokáig volt börtönben, nagyon nehezen jövünk ki egymással? Lennt bővebben.

Figyelt kérdés
Szóval,úgy érzem hogy ő nem is a bátyám csak egy ismerős.Ezen szeretnék változtatni.Szeretem őt de szinte nem is ismerem.14 éves vagyok,8 évet ült 3 éve engedték ki.Tehát 3 éves koromban ment el és akkor azért még nem voltunk olyan jóba.Most is ha beszélek vele csak annyit beszélünk hogy szia,mizu meg vagyok,és te,én is.Hogyan tudnék ezen változtatni?hogy közeledjek felé?
2009. jún. 30. 16:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el moziba, vagy a parkba kutyát sétáltatni, ilyenek. Jobb sajnos nem jut az eszembe.
2009. jún. 30. 16:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nézzetek meg együtt valami filmet - moziban v dvd-n aztán egy kóla mellett beszéljétek meg,h kinek mi tetszett vagy ilyenek.
2009. jún. 30. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok idő amit külön töltöttetek. Sok beszélgetéssel esetleg lehetne valamit változtatni, de nemcsak Neked, hanem neki is kellene erőfeszítéseket tenni. Ha három éve már kint van és nem történt nagyobb változás, akkor még az is elképzelhető sajnos, hogy igazi jó testvéri kapcsolat nem lesz köztetek.
2009. jún. 30. 16:50
 4/11 A kérdező kommentje:

az a baj hogy ő már 32 éves és nem együtt lakunk,úgyhogy lehet hogy az utolsó hozzászólónak van igaza :'(.

Már családja van úgyhogy nem hiszem hogy valaha is olyan hű de jóban leszünk.Köszönöm mindenkinek a választ!!

2009. júl. 1. 10:46
 5/11 anonim ***** válasza:
miért csukták le?
2009. júl. 17. 16:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem lesz könnyű kialakítani a tesvéri viszonyt a bátyáddal azért sem, mert nagyon eltérő korosztályt képviseltek. A helyedben megpróbálnék a családjában esetleg gyerekre vigyázni, vagy segíteni valamit. Így lassan talán oldódna köztetek a feszültség. Ebben a helyzetben több lehetőség adódik a beszélgetésre, a másik jobb megismerésére is. Ne add fel!
2009. júl. 17. 19:54
 7/11 A kérdező kommentje:

@16:52: Nem mindegy?

@19:54:Köszi,majd próbálkozok,megyek hozzájuk egy hétre,majd akkor megpróbálok ``összebarátkozni`` vele.

2009. júl. 18. 06:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy egy testvéri viszony alakuljon ki, mindkét félnek akarnia kell. Egyedül Te nem tudod ezt elérni, ha a bátyád nem nyitott.

Én 26 évesen ismertem meg a (fél)Húgomat, ő 19 volt. Jóban vagyunk, de a viszony inkább baráti. Sajnos ha nem együtt nőttök fel, valami ilyesmi kerekedik a dologból a legjobb szándék ellenére is. Leveleztünk, msn-eztünk, elmentünk egymáshoz. Egymás társaságába elmerészkedni fura volt, mert ő diszkós, én meg goth, de ezt is megléptük mind a ketten! :) Tényleg az a lényeg, hogy mindkét fél akarja. Egy huszonéves vagy idősebb embernek azért nehéz feldolgozni, hogy "hoppá, hirtelen van egy testvérem." Habár Nálatok annyiban más, hogy tudtatok egymásról. De "valósággá" akkor is csak most váltatok!

2009. júl. 18. 12:08
 9/11 A kérdező kommentje:

köszi utolsó válaszoló.

Igazad van,de mi amikor 1-2-3 éves voltam akkor tudom hogy nagyon szeretett mert mindig hozott nekem ajándékot,játszott velem.(talán még pelenkázott is)De utána börtönbe került és hát csak látogatáson láttam őt.(fél évbe egyszer)Nagyon kedves mindenkivel,és segít ahol tud.(csak azért mondom mert NEM azért került börtönbe mert embert ölt.)

2009. júl. 19. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem ,hogy egy testvéri viszonyt kitudnátok alakítani.Túl nagy a korkülönbség + a kihagyott idő , nicns meg a sok emlék .. :S sajnálom !
2010. febr. 18. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!