Mit tennétek, Szakitanátok? = (
előre is elnézést ha hosszú lesz, de 3évet nehéz leirni 2 mondatban..aki elolvassa és ir nagyon megköszönném!
Tehát én egy 20 éves lány vagyok a barátom 22 lassan 3éve h járunk. tavaly érettségiztem, ö pedig beadta a jelentkezését egy új fősulira. engem fevettek ahova beadtam elsönek öt csak fizetösre pedig a pontjai(ami jegyeket megadott azáltal kiszámolva)elegendönek kellett volna legyen h államira kerüljön. kiderült viszont h ami jegyeket mondott nekünk az érettségi tárgyakbol 3 a % -ok is mind hazugság volt ö 4-es 5-öseket mondott és kiderült h csak 2es 3as-a volt érettségiben, erre én és családom jött rá, mikor rájöttünk nem mondtuk el elsöre neki de monduk h hozza el hozzánk a bizonyitványát. hozott is egy fénymásolatot azokkal a jegyekkel amit ö hazudott..persze tesommal rájöttünk h az hamisitvány..beszkenelte ..photosoppal átirta kész. ekkor jártunk másféléve és 1,5éven át hazudott családomnak és föleg nekem ezzel kapcsolatosan, és avégsökig nem mondta el az igazat csak mikor tesommal rájöttünk h kamu a fénymásolat..nagyon kiborultam de megbocsátottam neki mert azt mondta azért tette h megfelejen a családom elvárásának( tesommal mi tudjuk h a tanulás kötelesség, tesom szin5ös most végzett közgazdászként, én nem vagyok szin 5ös de most is hál istennek minden vizsgám meglett)mint irtam tavaly felvették fizetösre de passziváltatta magát mert az okjés suliját be akarta fejezni. erre a mai napon került sor. volt kb 1honapja h tanuljon de láttam h nem nagyon tanul csak játszott a hülye játékaival(xbox)és mondta h jaj ugyis sikerül, én meg erre mondtam neki h jo de ha megbuksz szakitok veled..ezen csak vigyorgott..erre mi történt ma.. megbukott csak ö=(((((( és most nem tudom mit csináljak..szeretem persze, de engem csak csititgatott h jaj ne izguljak ugyis sikerül erre nem..teljesen kivagyok..és ezek után akar fösulira menni..ha ezt nem birta azt h akarja? mérnökire jelentkezett..és itt van 22évesen és nem tud semmit felmutatni amit elért sz életben..egy ilyen ffi h akar majd családot "eltartani" h semmi jo munkahely semmi suli.. mostmár tényleg bebizonyosodott h nem valo hozzám..és az nem mentség h azért bukott mert lusta diszno volt. én se vagyok egy agytröszt de tudom a kötelességemet és megcsináltam és nem egy büfé szakot végzek=(
ti mit tennétek? hagynátok..1 esélyt már kapott tölem.
szeretám ám! és nem azért hagynám el mert szakitott hanem azért mert nem tett meg érte semmit h sikerüljön..tanult de nem elget..de ma megbeszéltük h nem lesz vége
tulságosan szeretem ahhoz=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!