Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tennétek, Szakitanátok? = (

Mit tennétek, Szakitanátok? = (

Figyelt kérdés

előre is elnézést ha hosszú lesz, de 3évet nehéz leirni 2 mondatban..aki elolvassa és ir nagyon megköszönném!

Tehát én egy 20 éves lány vagyok a barátom 22 lassan 3éve h járunk. tavaly érettségiztem, ö pedig beadta a jelentkezését egy új fősulira. engem fevettek ahova beadtam elsönek öt csak fizetösre pedig a pontjai(ami jegyeket megadott azáltal kiszámolva)elegendönek kellett volna legyen h államira kerüljön. kiderült viszont h ami jegyeket mondott nekünk az érettségi tárgyakbol 3 a % -ok is mind hazugság volt ö 4-es 5-öseket mondott és kiderült h csak 2es 3as-a volt érettségiben, erre én és családom jött rá, mikor rájöttünk nem mondtuk el elsöre neki de monduk h hozza el hozzánk a bizonyitványát. hozott is egy fénymásolatot azokkal a jegyekkel amit ö hazudott..persze tesommal rájöttünk h az hamisitvány..beszkenelte ..photosoppal átirta kész. ekkor jártunk másféléve és 1,5éven át hazudott családomnak és föleg nekem ezzel kapcsolatosan, és avégsökig nem mondta el az igazat csak mikor tesommal rájöttünk h kamu a fénymásolat..nagyon kiborultam de megbocsátottam neki mert azt mondta azért tette h megfelejen a családom elvárásának( tesommal mi tudjuk h a tanulás kötelesség, tesom szin5ös most végzett közgazdászként, én nem vagyok szin 5ös de most is hál istennek minden vizsgám meglett)mint irtam tavaly felvették fizetösre de passziváltatta magát mert az okjés suliját be akarta fejezni. erre a mai napon került sor. volt kb 1honapja h tanuljon de láttam h nem nagyon tanul csak játszott a hülye játékaival(xbox)és mondta h jaj ugyis sikerül, én meg erre mondtam neki h jo de ha megbuksz szakitok veled..ezen csak vigyorgott..erre mi történt ma.. megbukott csak ö=(((((( és most nem tudom mit csináljak..szeretem persze, de engem csak csititgatott h jaj ne izguljak ugyis sikerül erre nem..teljesen kivagyok..és ezek után akar fösulira menni..ha ezt nem birta azt h akarja? mérnökire jelentkezett..és itt van 22évesen és nem tud semmit felmutatni amit elért sz életben..egy ilyen ffi h akar majd családot "eltartani" h semmi jo munkahely semmi suli.. mostmár tényleg bebizonyosodott h nem valo hozzám..és az nem mentség h azért bukott mert lusta diszno volt. én se vagyok egy agytröszt de tudom a kötelességemet és megcsináltam és nem egy büfé szakot végzek=(

ti mit tennétek? hagynátok..1 esélyt már kapott tölem.

2010. jún. 26. 16:44
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
ÉS ENGEM NEM ZAVARNA H SZAKMUNKÁS KIKÉREM MAGAMNAK NEM IS IRTAM H AZ. HONNAN VESZITEK EZt? mi? neki még az sincs ez a bajom!!!!!!!!
2010. jún. 26. 17:03
 12/33 anonim ***** válasza:
65%

2. vagyok...

Most miért engem támadsz?

nem én akarok szakítani a szerelmemmel, csak mert megbukott valami vizsgán...

Én a véleményem írtam le. 22 évesen még nem a családalapításon töri a fejét. Szerintem még ő magam sem tudja mihez kezdjen.

Főiskolára jelentkezhet később is, ha majd megtalálja a neki való szakmát.

nyugodtan nekem eshetsz, akkor is maradok a fenti véleményemnél...

2010. jún. 26. 17:04
 13/33 A kérdező kommentje:
de hazudik. csak tudod ugy volt összeköltözünk. és én nem fogok dolgozni azért h eltartsam öt mert lusta elvégezni vmi szakmát. azt is meg kell vhogy tanulni. 3éve járunk. és vki 22évesen már feltud mutatni vmi szakmát, vagy h suliba jár. amit most végez az nem is szakma. sportkommunikátornak tanult de ezzel itt ahol lakunk nem alkalmazzák. máshhol meg minimál bérért azt meg ö nem válalja.
2010. jún. 26. 17:09
 14/33 anonim ***** válasza:
87%

Nem a jegyek számítanak, hanem a hozzáállás. A barátodnál a hozzáállás nincs meg, ezt pedig hazugsáokkal próbálja elsimítani. Én nem alapoznám rá a jövőmet, mert ha képes az érettségi jegyeiről is hazudni, ami pedig egy elég alapvető dolog, akkor másról is fog. A tapasztalat az, hogy egyre gyakrabban, és egyre nagyobbakat...

Sajnos amikor én voltam 20 éves, én is megjártam egy ugyanilyen hozzáállású pasival, aki azonban akkor már 30 éves volt, kilenc éve járt egyetemre, de a legalapvetőbb tárgyai sem voltak meg (egy szakon tanultunk). Emellett - mint a te barátod - egész nap a gép előtt ült, játszott, aludt, minden mást csinált, mint a tanulás. A vizsgákon a tanároknak meg eljátszotta a nagyhalált, hogy neki dolgoznia kell a megélhetésért (dehogy dolgozott, kölcsönkért inkább, amit nem adott meg), hogy az édesapja beteg, és hogy ő annyira aggódik érte, hogy nem tudott tanulni (tényleg rákos volt az apja, de nem igazán törődött vele)... A végén már egy merő nagy hazugság volt az élete, igazából már ő is elhitte azt, amit hazudott.

Egyszóval tapasztalatból mondom, hogy ez csak rosszabb lesz, és a saját érdekedben tanácsolom, hogy mielőbb hagyd ott!

2010. jún. 26. 17:11
 15/33 A kérdező kommentje:

meg azt nem értem h akkor minek passziváltatta magát a fősulin..(azt mondta azért h ezt elvégzi) de le se szarta és nem tett meg mindent azért h sikerüljön. ez a bajom nem pedig az h ki mit végez sosem volt elvárásom.

viszont az bánt h nem láttam rajta h küzdeneh legalább vmi megcsinálna

2010. jún. 26. 17:13
 16/33 anonim ***** válasza:

Hát én majdnem azonos helyzetben vagyok veled. Együtt élek a párommal, amíg egyetemre jártunk, mondogatta, hogy menni fog, stb, és csak játszott, persze kb egy vizsgája nem lett meg, ki is rúgták. Ez volt a harmadik egyetem, ahol így járt. Jobb híján elment dolgozni, de onnan is kirúgták. Albérletezünk, és volt pár megszólalása, ami megrémített. Például "ha nem öröklök valamit, nekem sose lesz saját házam" és hasonlók. Nem tervez semmit előre, amit megkeres, elb*ssza hülyeségekre, húszezer(!) forintos tápot kellett venni a gépébe, mert az a jajdejó.

Már tudom, hogy nem fog soha megváltozni. Jelenleg nem tudok hova lépni, de amint összeszedem az erőm, otthagyom.

Neked is csak ezt tudom javasolni, ez a fiú soha semmit nem fog elérni az életben, és rajtad fog élősködni, rosszabb esetben téged húz le. Nekem például ráment az az egyetem a kapcsolatomra, mert nem voltam elég erős :(

2010. jún. 26. 17:14
 17/33 A kérdező kommentje:

kedves 17:14! annyira sajnálom=((((

és szereted? mert én agyon a barátom! félek h ez sem tudta megcsinálni, akkor ahova felvették fösulit azt h csinálná végig?! már adtam esélyt a másféléves hazugság miatt nem is a jegyei az nem érdekelt csak az h hazudott. msot adjak neki még1et..várjam meg h elkezdi ezt a fősulit?! 2xer csalodtam benne ..annyira akarok bizni benne de..de nem tudok=((((((((

2010. jún. 26. 17:20
 18/33 anonim ***** válasza:

Itt tényleg a hozzáállás van baj. Én 25 éves létemre is szeretem a játékokat, de tudom, hogy mi a fontosabb.

A véleményem, hogy gondolkozz el, hogy érdemes-e vele maradni. Én szakítanék egy hasonló helyzetben, kivéve ha fülig szerelmes vagyok. És nem a tanulmányai miatt szakítanék, hanem a folyamatos hazugságai, és a kilátástalan jövő miatt.

25/F

2010. jún. 26. 17:25
 19/33 anonim ***** válasza:
Valószínű én is szakítanék vele mert igenis 22 évesen már csak felkéne mutatnia valamit amit elért, persze egyetértek azokkal is akik azt mondják, h nem ezen múlik egy szerelem vagy egy kapcsolat, de ha valaki tervezni akar, szeretne saját életet, családot stb akkor tegyen érte.
2010. jún. 26. 17:27
 20/33 anonim ***** válasza:
17.25össel egyetértek, én 17.27es voltam......ja hát igen a kilátástalanság :( én is így érezném magam ilyen helyzetben. és tényleg ha ezt nem bírta vagy ha egyáltalán akarta e bírni, akkor a fősulival mi lesz? :(
2010. jún. 26. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!