Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek az anyosommal?

Mit tegyek az anyosommal?

Figyelt kérdés
A parommal 5 eve egyutt elunk.Amig ossze nem koltoztunk,az anyossal a viszonyom normalis volt.Azota,mintha megorult volna.Amikor eljon hozzank es a parom itthon van,akkor rendes,de ne adj Isten,hogy egyedul legyek.Ugy szep finoman celzasokat tesz.A fiahoz hasonlitgat es allandoan erezteti velem,hogy nem vagyok olyan kulonleges,mint az o kisfia.Ugy erzem,hogy lenez.Pedig igyekeztem.A multkor is ideadott egy nadragot,hogy varjam meg,mert ki volt szakadva,azutan meg felhivott,hogy milyen sz..ul varrtam meg.Mostmar ugy dontottem,hogy kerulom tarsasagat,nem voltam nala,mar kb.3 eve.Rajta idegeskedtem evekig,de ugy dontottem ennek veget vetek es kerulom,ha lehet.A parom egyezik vele,mert azt mondja a nyugalmam a legfontossabb.Amikor hiv es en vagyok itthon nem veszem fel,de ez miatt,mar kezdem rosszul erezni magam.Lelkiismeret furdalasom van.Nem tudom mit mondjak neki,ha egyszer szemtol szembe rakerdez,hogy ,miert kerulom.A multkor tel.beszeltunk es,akkor megkerdezte,hogy mikor megyek el,mar megnezni az uj konyhajat,mert bizony regen nem voltam,o ugy erzi nem tett semmi rosszat ellenem.
2010. jún. 21. 09:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én pedig anyós vagyok. Egyszer már itt a a GYK-n leírtam,most ismétlem magam: szeretem a vejemet, mert a lányom szereti őt, és én szeretem a lányomat.

De ha egyszer nagyon megbántaná, akkor tanuljon meg futni gyorsan és cikkcakkban.

Na ez most nem vicc, mert sikeres vadásznak tartanak.

59N

2010. jún. 21. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!