Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért nem lehet legalább...

Miért nem lehet legalább akkor kibékülni kicsit ha nagy a baj, és csak közösen lehet megoldani?

Figyelt kérdés

Adott két testvér,a férfit kitagadták a felesége miatt,csak a nővér foglalkozik a szülőkkel,akik idősek,betegek.De az egyik szülő meghal,a másik segitségre szorulna,beteg,magányos.A kitagadott gyerek felajánlja a segitségét,pár utcára lakik,a másik gyerek meg kocsival is 2 órányira...

De nem,inkább legyen egyedül betegen az idős asszony,minthogy békülni az ő kedvéért...

Látatok ti már ilyet?

én még csak hüledezek...

én egy leendő családtag vagyok,beleszolnom még nem illik...

2010. jún. 14. 15:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Ezért szerintem már a nővér sem tudja,mi volt a harag oka,de "csak azért is haragszomrád" van.."

ez az én gyanum is,ebben haonlit rám az anyósjelölt...nehéz megharagitani,de akinek sikerül,az meneküljön...

2010. jún. 14. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Én se békülnék még 2 hónapi törödésért igényt tarta mindenre pedig a másik már 10 év ótta pelenkáza az öregeket.

Nem túl egyedi dolog sok ilyen van, nekem is volt sok ilyen családtagom aki azt hitte hogy 2 percnyi látszat törödés után jár neki minden.

2010. jún. 18. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!