Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tud kibékülni...

Miért nem tud kibékülni édesanyám a párkapcsolatommal és velem?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátommal, Ő 30 éves, én 25, még nem élünk együtt. Nagyon boldog vagyok vele, szeretjük egymást. Nem vagyunk nagyon társasági emberek, nem szoktunk zajos szórakozóhelyekre járni, inkább megnézünk otthon egy filmet vagy elmegyünk sétálni, fagyizni ilyesmi. Édesanyám állandóan kritizál minket, zavarja hogy nem járunk bulizni, nagy társaságba, azt vágja szinte mindennap a fejemhez hogy unalmasak vagyunk, hogy elpazarolom az egész fiatalságomat és a páromat is mindig ócsárolja. Egyszerűen nem érti meg hogy nem vagyunk olyanok és mi így érezzük jól magunkat. Engem nagyon bánt hogy így áll hozzánk és nem tudom hogy tudnék változtatni rajta.
2009. aug. 7. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem kell változtatnod rajta. Elég, ha már nem akarsz megfelelni anyukádnak. Ha felnősz, leszakadsz anyukádról érzelmileg, nem fog zavarni, ha mást tart jónak, mint Te. Megszűnik a kényszeresség. Ez a Te részedről megoldja a gondot. A többi anyukád problémája. Azon Neki kell dolgoznia, hogy miért nem jó neki, ha a lánya boldog?

Tehát a lényeg: "Engem nagyon bánt..." -Te ezen tudsz dolgozni. A többi nem a Te dolgod.

2009. aug. 7. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
anyukád kicsit szűk látókörű lehet. Ha neked jó a helyzet, minek szól bele?
2009. aug. 7. 20:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Anyukám azért szól bele mert egy szem lánya vagyok és tényleg a legjobbat akarja nekem, csak a jó szándék hajtja. Csak azt nem látja be hogy ami szerinte jó az nem biztos hogy nekem is az. Azért nem tudok túllépni ezen mert minden egyes nap a fejemhez vágja hogy szerinte mit és hogyan kellene csinálnom, de a legrosszabb az hogy nem tiszteli azt az embert akit szeretek illetve a kapcsolatunkat sem tartja tiszteletben, állandóan degradálóan beszél róla amit nagyon nehezen viselek.
2009. aug. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!