Miért nem lehet legalább akkor kibékülni kicsit ha nagy a baj, és csak közösen lehet megoldani?
Adott két testvér,a férfit kitagadták a felesége miatt,csak a nővér foglalkozik a szülőkkel,akik idősek,betegek.De az egyik szülő meghal,a másik segitségre szorulna,beteg,magányos.A kitagadott gyerek felajánlja a segitségét,pár utcára lakik,a másik gyerek meg kocsival is 2 órányira...
De nem,inkább legyen egyedül betegen az idős asszony,minthogy békülni az ő kedvéért...
Látatok ti már ilyet?
én még csak hüledezek...
én egy leendő családtag vagyok,beleszolnom még nem illik...
Nagyon rendes a fiú, hogy segíteni akar.
Úgy lennék vele, ha nem, hát nem.
én már akitagadásnál elakadtam, nem tudok elképzelni olyan szituációt, amikor ez a családunkban megtörténhetne. A házasság pedig végképp egy olyan dolog,amibe senkinek nincs beleszólása, el kell fogadni a másik döntését.
De ki utasítja elasegítséget? A nővér vagy az idős szülő?
Mert a nővérnek nincs erre joga,oda kellmenni és megkérdezni a szülőt.
Ha ő is elutasítja, akkor nem haragudj, de megérdemli,hogy egyedül legyen.
kitagadták már jópár éve,még az örökségből is hivatalosan,mert a feleségét gyűlölik,tulzott részleteket én sem ismerek,de nem követett el halálos bűnt,az fix
a nővér utasitja el,és az ő hatására a mama is kénytelen,sztem fél,hogy két szék közül a padlóra...
pedig amint hidegebb idő lesz,onanntol nem fogja birni,mert mozogni is alig tud (a férje látta el eddig,még a cipőjét sem tudja felhuzni csak a mamuszot)
én a nővér leendő menye vagyok,sajnálom a nagymamát,és nem értem... a mi családunkban is vannak olyan személyek,akiket a hátam közepére se kivánnék,anyám testvére egy ilyen,de képes voltam tultenni magam ezen anyám érdekében...
Ó, hát akkor meg tudod kérdezni finoman, hogy mit követett el szegény.
Annak ismeretében talán könnyebb az orvoslás is.
még párom sem tudja a teljes okot,pedig ő elég közel van a dolgohoz,a szülőkön és a nővéren kivül nem igazán tudja senki a pontos okot ,"nem rátok tartozik"
de októl függetlenül...nem tudnék olyan indokot,amitől ezt kellene...attol hogy a nővérnek bármit ártott,azért miért a szülő szenvedjen?
NE SZÓLJ A NŐVÉRNEK SEMMIT! Aki képes így gyűlölködni,amikor a tesvér már nem is fog örökölni semmit,annak borzalmas természete ven.
A helyedben inkább a kapcsolatomon gondolkodnék el! Ez a nő lesz,ahogy írod az anyósod! A ti életetekbe is belefog szóln i! Ha a párod nem akar vagy nem tud asz anyjának ellentmondani,akkor sok baj lesz a te házasságoddal is! Inkább a párod véleményét kérdezd meg az anyjáról ! Azután pedig gondolkozz el a válaszon. A szerelem előbb-utóbb elmúlik,és inkább egy fájdalmas szakítás most,mint később egy válás,esetleg gyerekestől.
a kapcsolatunkkal semmi baj,sőt, anyósjelölt talán tulzottan is kedvel (én vagyok az első akit kedvel,előző lányok nem voltak a fiához méltóak:D),párom meg nem igazán kéri ki a véleményét...
már mondta az anyjának,hogy a nagyi érdekében békülni kellene,de majdnemhogy meg lett tiltva hogy ezt szobahozza többet...
a nagyi meg már öreg,ellenkezni sincs ereje,pedig azért csak a fia,akármit is tett,akárkit is vett el...(egyébként megbecsült ember a férfi,boltos,3 szép gyerekkel,de mégsincsenek családtagnak tekintve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!