Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért van az, hogy valaki nem...

Miért van az, hogy valaki nem szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 09:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
68%

miért valaki meg a macskákat nem szereti...

hülye kérdés...

más meg a kék színt utálja.

2010. jún. 7. 09:16
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
Régen én (amíg nem lettem terhes) én sem szerettem..nem tudok velük beszélgetni és nem lehet tőlük pihenni.
2010. jún. 7. 09:18
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem a gyerekeket em szereti az illető, hanem ahogy viselkednek. A mostani modern gyereknevelési módszereknek köszönhetően rettentően sok a neveletlen, agresszív, kezelhetetlen gyerek. (tisztelet a kivételnek)
2010. jún. 7. 09:18
 4/25 anonim ***** válasza:
39%
Azért mert tudatosul a lemondásos élete. Jó alakja elvesztése, szabad, határtalan élete jobb. És én megértem, hiszen gyermek nélkül is lehet az ember boldog és teljes. De attól szerethetik a gyereket, csak éppen nem szeretik babusgatni.
2010. jún. 7. 09:19
 5/25 anonim ***** válasza:
74%
Általában csak az idiótán viselkedő gyerekeket nem szokták szeretni. És egyébként is az emberek többsége csak a saját gyerekét szereti, mert szerinte jó gyerek, mindenki más gyereke viszont h.ülye.
2010. jún. 7. 09:22
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:18

Valahogy igazad van..amit az a sok elkényeztetett gyerek produkál amikor én voltam gyerek a mai hiperaktív gyerekeknek adott a tanár két fülest és már nem is volt hiperaktív..mostmeg amit a boltban is látok...vááá mi elmentünk anyuval a boltba előtte megbeszéltük mit vehetek vagy mit nem és nem feküdtem be ordítva a polc alá. Lehet, hogy velem van a baj, de nem szeretném, ha ilyen gyerekem lenne...

26. hetes kismama

2010. jún. 7. 09:23
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát csak úgy nem szeretik. Gondolom felnőttekkel szeret lenni, és nem élvezi, ha kicsikkel kell beszélgetnie. Ez nem azt jelenti, hogy a gyerekeket ki nem állhatja, csak nem tud velük mit kezdeni, és ezért nem is megy gyerekek közé, ami tök érthető.
2010. jún. 7. 09:23
 8/25 anonim ***** válasza:
61%

Én soha nem akarok gyereket és nem is kötnek le igazán.

Miért? A válaszaim:

A mai gyerekek többsége rendkívül neveletlen, hisztis, szemtelen. A barátnőm tinédzser lánya annyit hazudik, linkeskedik az anyja irányába, amennyit nem szégyell. A lépcsőházban a frissen festett falakat összefirkálták a neveletlen kölykök, illetve mindent megrongálnak, tönkretesznek, amit csak érnek. A tévében láttam, hogy egy 3-4 éves gyerek LEKÖPI!!! az anyját, az anyja pedig tehetetlenségében sír és idegbeteg. Hisztiznek úton-útfélen, torkaszakadtából ordít jó néhány kölyök. Na, az ilyeneket jól elagyabugyálnám, de inkább nem is teszem ki magamat ilyesmiknek. Jobb a gondtalan életem, nincs semmi bajom.

2010. jún. 7. 09:28
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a gyerekekkel nincs bajom, csak a hangzavarral, amit némelyik levág. Komolyan némelyik úgy üvölt órákig, mint a fába szorult féreg (nem kisbabákra gondolok, azoknál természetes és érthető, de amikor nagyobb gyerek ezt csinálja nyilvános helyen, az kiborító) - teljesen tönkreteszik mások pihenését, szórakozását. Pl. mondok egy sztorit, étteremben voltunk, nem is olyan sz.ar helyen. Nagyban várjuk, hogy rendelhessünk, erre jön ki a budiról egy kb. 4-5 éves kisgyerek lehúzott gatyával (!), és ezt ordítja k. hangosan: "anyu, kakiltam, töröld ki a fenekemet." Miközben más emberek ott ettek! Először azt hittem, rosszul látok, de a pincérek is teljesen le voltak döbbenve. Na most nekem ne mondja senki, hogy egy ekkora gyereket nem lehet megtanítani az ilyen szintű alapviselkedésre. Nekem is van a családomban elég sok kisgyerek, de egyik se ennyire nyomi. Aztán visszamegy a hül.yegyerek (bocs, hogy ezt írom, de tényleg tönkretette az összes étteremben lévő ember amúgy nem túl olcsó ebédjét) az asztalához, és elkezd fújni valami dudát, az anyja meg rá se szólt, a velük lévő nagymamakorú nő meg még biztatta is a kis görcsöt, hogy milyen ügyes - értitek, egy étteremben, azt, hogy a többi ember mondjuk kikapcsolódni ment oda, azt nagy ívben lesz.arta ez a család, lényeg, hogy az ő gyerekük jól érezze magát, mások meg kit érdekelnek. Most inkább nem részletezném, hogy szerintem milyen értékrendű és jellemű ember lesz egy olyan gyerekből, akit így neveltek, de gyanítom, hogy a nagyon okos anyuka fogja a legnagyobbat szívni majd öregkorában. Szerencsére még nem adtuk le a rendelést, felálltunk, elnézést kértünk a pincércsajtól és kijöttünk. Teljesen elment az étvágyunk, többet vissza sem mentünk abba az étterembe (szerintem a többi ember sem, aki akkor ott volt), jó tudom, hogy nem az étterem tehet róla, na de a rossz emlékek... Na most én nem azt mondom, hogy a gyerekesek ne járjanak sehova, sőt szerintem kifejezetten jót tesz nekik ha eljárnak, de az ilyen tényleg vagy maradjon otthon és hangszigetelje még a lakását is, vagy nevelje meg a gyerekét. Szóval szerintem ez a sok idegesítő nyomigyerek nagyrészt a szülők hibája. A normális gyerekekkel jól kijövök, velük nincs semmi bajom, csak egyre kevesebb a normális.
2010. jún. 7. 09:41
 10/25 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez durva amit leírtál. Teljesen megértelek, én tuti nem hagyom, hogy a lányom ilyesmit csináljon!

Régen én is utáltam öket, nem a babákat hanem a kisgyerekeket. Végighisztizik az utat, toporzékolnak, rángatják a szülö ruháját, a boltban mindenféle sz*rt meg akarnak vetetni és ha a szülö rászól, hogy tegye vissza újból megy a hiszti és üvöltözés, dobálják a játékaikat, cumisüvegeiket (sok szülö ezt hagyja!!!!) stb.

Akasszam fel magam ha ilyen lesz a gyerekem!!! Ez a nevelés csödje. Én biztos rendre szoktatom, mikor hogy kell viselkedni, megbecsülni a dolgait!

Én is nyugodt gyerek voltam anno, soha egy szavamat nem lehetett hallani és nem dobálóztam semmivel. Ugyanezt én is elvárom. Kár, hogy egyesek hagyják, hogy a gyerek azt csináljon amit akar. Ezért nem szeretik sokan ami érthetö.

22/L 26 hetes

2010. jún. 7. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!