Miért van az, hogy valaki nem szereti a gyerekeket?
miért valaki meg a macskákat nem szereti...
hülye kérdés...
más meg a kék színt utálja.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:18
Valahogy igazad van..amit az a sok elkényeztetett gyerek produkál amikor én voltam gyerek a mai hiperaktív gyerekeknek adott a tanár két fülest és már nem is volt hiperaktív..mostmeg amit a boltban is látok...vááá mi elmentünk anyuval a boltba előtte megbeszéltük mit vehetek vagy mit nem és nem feküdtem be ordítva a polc alá. Lehet, hogy velem van a baj, de nem szeretném, ha ilyen gyerekem lenne...
26. hetes kismama
Én soha nem akarok gyereket és nem is kötnek le igazán.
Miért? A válaszaim:
A mai gyerekek többsége rendkívül neveletlen, hisztis, szemtelen. A barátnőm tinédzser lánya annyit hazudik, linkeskedik az anyja irányába, amennyit nem szégyell. A lépcsőházban a frissen festett falakat összefirkálták a neveletlen kölykök, illetve mindent megrongálnak, tönkretesznek, amit csak érnek. A tévében láttam, hogy egy 3-4 éves gyerek LEKÖPI!!! az anyját, az anyja pedig tehetetlenségében sír és idegbeteg. Hisztiznek úton-útfélen, torkaszakadtából ordít jó néhány kölyök. Na, az ilyeneket jól elagyabugyálnám, de inkább nem is teszem ki magamat ilyesmiknek. Jobb a gondtalan életem, nincs semmi bajom.
Utolsó: ez durva amit leírtál. Teljesen megértelek, én tuti nem hagyom, hogy a lányom ilyesmit csináljon!
Régen én is utáltam öket, nem a babákat hanem a kisgyerekeket. Végighisztizik az utat, toporzékolnak, rángatják a szülö ruháját, a boltban mindenféle sz*rt meg akarnak vetetni és ha a szülö rászól, hogy tegye vissza újból megy a hiszti és üvöltözés, dobálják a játékaikat, cumisüvegeiket (sok szülö ezt hagyja!!!!) stb.
Akasszam fel magam ha ilyen lesz a gyerekem!!! Ez a nevelés csödje. Én biztos rendre szoktatom, mikor hogy kell viselkedni, megbecsülni a dolgait!
Én is nyugodt gyerek voltam anno, soha egy szavamat nem lehetett hallani és nem dobálóztam semmivel. Ugyanezt én is elvárom. Kár, hogy egyesek hagyják, hogy a gyerek azt csináljon amit akar. Ezért nem szeretik sokan ami érthetö.
22/L 26 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!