Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Gyerekvállalás ti mit tennétek?

Gyerekvállalás ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy sokan a fél kezüket oda adnák egy ilyen férfiért én mégis tanácstalan vagyok. A helyzet az, hogy az exemmel akkor szakítottunk,amikor a pici 8 hónapos volt. Kaptam egy akkora pofont,hogy beestem a kiságy mellé és nem akartam megvárni a következőt.Viszont azt megelőzően is számos kimaradása volt, ivott, kimaradozott, tehát olyan voltam mint egy egyedülálló anya,azzal a különbséggel,hogy egy felnőtt emberre is főztem,mostam aggódtam a számlák miatt. Hiba volt egyáltalán belemenni,de ezen már csak annyit tudtam segíteni,hogy elhagytam és a saját lábamra álltam.Viszont azokban azidőkben pont emiatt iszonyatosan kiszolgáltatottnak, nőietlennek és értéktelennek éreztem magam.A lányom most 6 éves, a jelnelegi párom pedig nagyon szeretne egy közös babát is.Folyamatosan mondja,hogy nincs okom félni, vele másképp lesz majd minden. Valahol nagyon vágyom rá és 31 évesen túl sokáig sem szeretném már húzni,de valami mégis blokkol. Anyagilag nehezebb lenne ezért visszaflessel az az időszak,amikor ugyan így voltam, félek,hogy megint rámtör az elhanyagoltság érzése stb. Az eszem és a szívem veszekszik egymással, hiába a szív óhaja egy baba, az eszem tudja,hogy van a karón varjú és megmondom őszintén, ha elítéltek is miatta: félek ebbe belevágni.Ő sem erőlteti, de látom rajta,hogy ezzel nagyon boldoggá tehetném...dehát ez egy születendő gyermek életéről és nem utolsó sorban rólam is szól.

Válaljam be? és majd az idő megválaszolja, vagy amig egy szemernyi kételyem is van inkább hagyjam?forduljak szakemberhez? vagy? köszönöm előre is

2010. jún. 1. 11:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az életben semmire sincs biztosíték, kockázatot kell vállalni, ha előbbre szeretnél lépni.

Másrészt az viszont biztos, hogy ha lenne egy olyan férfi végre az életemben, aki gyereket akarna tőlem, én egy hétig sírnék a boldogságtól.

32/N

2010. jún. 1. 12:58
 12/13 anonim válasza:
Szerintem az dönthet,ha(egy csak egy tipp)elmondod a jelenlegi párodnak,hogy mivel jár a gyerekszülés és utánna is mi várható.A jelenlegi párom ugyan ez volt,szeretett volna gyereket.Született is egy közös kisfiúnk.Közöltem vele nem lesz olyan egyszerű azt mondja tudja.De amikor elindult a folyamat kicsit kétségbe esett,pedig ősem fiatal.Mégis a 9hónap+ utána kb.6 hét,amikor nem olyan leszel mint amilyennek megismert.Ha ezek után is azt mondja,akar gyereket hajrá.3 éves a kisfiúnk,bár nálunk is vannak holt pontok.Türelem és kitartás az a legfontosabb mind a két félről!!
2010. jún. 1. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:
A kifogásokat keresed hogy miért ne most szülj,és azt már megkérdezted magadtól hogy miért most szülj? Ezek csak kifogások az anyagi stb,te is tudod,de miért is jössz a kifogással? nem szereted szerelemmel? másra vágysz? ha tisztáztad magadban miért sorolsz fel kifogásokat,akkor megfognak szűnni és eljutsz majd addig hogy azt keresd miért kell neked baba.Aztán rábízod az életre,mert akkor fog megfoganni mikor neki a legjobb lesz,nem akkor mikor betervezed.Habár van olyan is,de az élet adja magát.És ha egyszer még is külön vállnak az útjaitok,lehet miattad is akkor se fogod azt mondani vagy érezni miért kellett a gyermek,mert ö a te életed.
2010. jún. 12. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!