Mit tehetnék ilyen helyzetben? 15/f
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már régóta akarok csinálni egy családfát ameddig én feltudom őket keresni. A legidősebb máig élő tagja a családnak akiről én is tudok az a dédim, viszont sajnos a hetekben derült ki, hogy rákos. Valószínűleg túl éli, de azért én biztosra mennék és megkérdezném mi van meg neki még a nagyszüleiről. A másik 2 dolog ami hátráltat az az, hogy apám egész családja Orosz országon van a magyar része meg ketté szakadt a nagyim testvéreitől.2017. márc. 7. 12:49
1/2 anonim válasza:
Végülis most mi itt a gond? Kérdezd meg a dédit bátran, vagy lehet hogy vannak hivatalos papírjai otthon, amik sokat segítenek, hiszen családi adatok lehetnek feltűntetve. Apukádtól miért nem tudsz érdeklődni? Mielőbbi felépülést a dédinek!
2/2 anonim válasza:
Ha lesz jogsid meg pénzed, szerintem beszervezhetsz egy körutat. Vagy hívd meg az orosz rokonokat, június 5-én úgyis meccselünk velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!