Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, a szüleim már rég elváltak, most a mamáméknál vagyok. A gond az, hogy itt nem lehet normálisan élni, mert a nagyszüleim egyfolytában veszekednek. A papám alkoholista, délután már 2 értelmes mondatot tud kinyögni. Nem lehet velük beszélgetni, mert őket semmi nm érdekel ami engem igen, és fordítva, másrészt mert a papámnak bárm mondok mindenbe beleköt. Egyszerűen kikészít, szétszedi az idegeim, már a szbámból sem jövök ki. Múltkor például, a kazán mellől kezdett elfogyni a fa, én nem vettem észre, hordtam volna be szívesen, ha tudom hogy kell. Erre a papám mit csinál? Egyedül behordja a fát, csak hogy utánna engem csesztessen, hogy miért nem hordtam be.. Megkérdem hogy miért nem szólt, erre azt mondja hogy észre kellet volna venni. Apámmal nem beszélek mostanában, soha nem hív fel, le se szarja mi van velem, anyám barátja meg egy halmozottan fogyatékos elmebeteg állat, azzal nem szretnék találkozni. Na most akkor mit kéne csinálnom?2017. febr. 19. 16:57
1/7 anonim válasza:
Váljanak el a nagyszüleid és éljél a nagymamával!
2/7 A kérdező kommentje:
Erre asz esély = 0....
2017. febr. 19. 18:02
3/7 anonim válasza:
Honnan tudod? Szoktad forszírozni, hogy váljanak el, mert elviselhetetlen az otthoni légkör a számodra?
4/7 A kérdező kommentje:
Tudják hogy utálok itt lenni. Elválni meg nem fognak, azt mondták, hogy "ezt á pár évet még kibírjuk"
2017. febr. 19. 19:49
6/7 anonim válasza:
Ha elválnak, miért kötelező a nagyszülőnél élni? Anyu, apuval mivan? Sz@rik a gyerekre?
7/7 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Nincs esetleg más családtag, akivel jobban megtaláljátok a közös hangot? Bárhogy legyen is, azt tartsd szem előtt, hogy most rengeteg türelmet feltételez ez a kényelmetlen állapot, de idővel, a továbbiakban a saját lábadra állsz, és minden úgy fog történni, ahogyan te szeretnéd! Addig is, kapaszkodj a barátaidba, tölts minél több időt olyan dolgokkal, amikben örömöd leled! Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!