Honnan tudom, hogy roma vagyok-e?
Figyelt kérdés
Honnan lehet ezt tudni? Apukámnak kicsit kreolosabb a bőre, az enyém is, de a nagymamámé nem. Az anyukám szüleié sem. Sötét szemű, sötét hajú vagyok. A vezetéknevem viszont előfordul romáknál (de nem romáknál is).2010. máj. 6. 09:32
41/46 anonim válasza:
Neaggódj ha az egyik dédszülőd félrement egy barnalábúval akkor te már árja vagy
42/46 anonim válasza:
kreol bőr még nem romaság, ne foglakozz vele
! ha az vagy az vagy legyél rendes normális ember ez lényeg
De aminek érzed magad.
Az vagy!!!!
43/46 anonim válasza:
lábujj elemzés :)
elvileg a cigányoknak a hosszú időn keresztül folytatott tánc miatt természetes módon a nagy lábujja másmilyen, mint a többi emberé: több hajló ujjperc van rajta.
persze ezt csak hallottam, még nem kérdeztem meg róla cigányt :)
44/46 anonim válasza:
az igazi magyarok is sötét bőrüek voltak. késöbb keveredtek fehérebb bőrüekkel. szerintem szép amikor valakinek sötétebb a böre. minden bör szinnek meg van a maga szépsége.
45/46 anonim válasza:
Azért vigyázz mert a kreol bőr nem csak a cigányokra jellemző. A magyar ember mongoloid vagy turanid típusú kreol bőrű 170 alatti testmagasságú, barna szemű. A rikító fehér bőr, szőke haj, vagy kék szem és a 170 feletti magasság esetén ki jelenthetjük, hogy az egyén nem magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!