Honnan tudom, hogy roma vagyok-e?
Lehet, hogy van roma ősöd de a szavaidból azt veszem ki h semmi közöd a cigány kultúrához, sorsközösséghez, és vérségi alapon se biztos, hogy van benned roma vér. Nem csak a cigányoknak lehet barnább bőre, állítólag a kunok is enyhén kreolos bőrüek voltak, de mára ők is bekeveredtek.
Szóval nem vagy cigány, de attól függ minek vallod magad.
Csak a Jobbikosoknak számít,hogy roma vagy-e vagy sem! Normális gondolkodású embernek nem !
Felénk sok cigány él,és vannak közüttük kékszemű,fehérbőrű,szőke hajúak is.Az sem igaz,hogy nem bírják a tejet. Sokszor látom,hogy a boltban literszámra veszik a tejet. Őket még nem fertőzte meg az a marhaság,hogy a tej nem egészséges.
Sem a név,sem a kreol bőr nem a cigányok sajátossága. Csak a Kolompár,Sztojka a tipőikus cigánynév, az Orbán,Lakatos,Rostás és a többi nem. Sok magyarnak van ilyen neve.
Felénk elég sok régi parasztcsalád él,kunszármazásúak. Az ő bőrük is kreol.És erre még büszkék is.
Nyugodj meg, semmi nem igazolja,hogy cigányszármazású lennél.
Hát..nem csak az indiai népek, a magyarok sem igazán tudják megemészteni a tejet, ugyanis állítólag a magyarok többsége érzékeny a tejcukorra. Valami hiányzik a genetikánkból. Szóval ez rossz próbálkozás volt :P
Amúgy meg, ha a nagyszüleiden nem látod, akkor nem hiszem, hogy okod lenne aggódni. Az is lehet, hogy valami nagyon korai elődöd volt cigány származású és most jött elő a bőrszín.
Azt még szintén megjegyezném, hogy nem csak a cigányoknak van a vilgon kreol bőrszínük, szóval az sem biztos, hogy onnan van.
Ne izgazsd Magad ezen. Az én nagymamámnak is sötétebb bőrszíne volt..én meg fehér bőrű vagyok és szőke. Genetika az egész.
Sokszor nekem is hasmenésem van a tejtől, de a Hitlerjugend velem kampányolna szerintem kb annyira nézek ki romának :)
uh ez a tejes dolog hülyeség
egyébként a kérdezőnek:
Mi baj lenne, ha kiderül, hogy vannak roma őseid? Ha téged normálisan neveltek, akkor teljesen mindegy. Vagy ha kiderül, hogy roma vagy, akkor holnaptól pillangókéssel és szotyival a zsebedben mész mindenhova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!