Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Honnan tudom, hogy roma vagyok-e?

Honnan tudom, hogy roma vagyok-e?

Figyelt kérdés
Honnan lehet ezt tudni? Apukámnak kicsit kreolosabb a bőre, az enyém is, de a nagymamámé nem. Az anyukám szüleié sem. Sötét szemű, sötét hajú vagyok. A vezetéknevem viszont előfordul romáknál (de nem romáknál is).
2010. máj. 6. 09:32
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
49%
ne haragudjatok már... a cigányoknál a roma szó azt jelenti hogy EMBER. tehát a magyar emberekre is lehet azt mondani hogy roma.... a kérdésre válaszolva pedig lehet hogy van benned egy kis vono...faggasd a családod összes tagját. űdv. (cigány lány vagyok amugy)
2010. máj. 9. 12:02
 32/46 anonim ***** válasza:

Nos a tej dologhoz: laktáz enzimet emlegetitek, az bontja a laktózt, vagyis tejcukrot. Az indiai tejérzékenységről még nem hallottam, de lehet hogy nem került utamba eddig. Én látok rá alapot, végső soron a marha náluk szent állat, nem vágják le, miért kínoznák meg egy kis tejért? És a táplálkozásuk is főleg növényi anyagokra épül.

A B vércsoport stimmel arra a területre.

Keleti népeknél érdekes még az alkohollal szembeni érzékenység, náluk ugye nem voltak nagy pestis járványok, szennyezett ivóvíz, ami ellen csak alkoholfogyasztással védekezhettek( a sör ugye adja magát a gabonatermesztő társadalmaknál) , nekik a szennyezett víz ellen ott volt a tea. De ez alapján biztos nem fogsz következtetéseket levonni a felmenőidre, mivel a cigányság ilyen szempontból viszonylag régtől fogva nagy vándornép volt, és mindenhonnan ellestek ezt-azt, volt idejük hozzászokni az alkoholhoz is.

és még egy visszautalás előző hszre: A jobbikosokat szerintem nem az érdekli elsősorban hogy cigány vagy-e, hanem az, hogy jó ember, vagy tolvaj-hazug-csaló, akármelyik népből, aki kárára válik az országnak.

Sajnos olyan világban élünk, amiben a jó embereknek kötelességeik vannak,a bűnözőknek meg jogaik, a magyar öntudat meg a béka bizonyos testrésze alá lett taposva. Én úgy gondolom, nem kell szélsőségesnek lenni ahhoz, hogy magyar lehess.

2010. máj. 11. 22:12
 33/46 anonim ***** válasza:
13%
álj oda a gárda elé, ha 3 másodperc alatt 10 pár acélbetétes bakancs közeledik az arcod fele akkor biza roma vagy
2010. máj. 12. 22:00
 34/46 anonim ***** válasza:

Hé, ne azonosítsátok a gádát a skinhead-ekkel :D

A különbség köztük, kb mint geológus és teológus közt: ég és föld...

2010. máj. 17. 11:20
 35/46 anonim ***** válasza:
mindenkiben van legalább 4-5 féle vér
2010. máj. 18. 11:45
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Figyuzz, én is elég kreol bőrű vagyok, de tudom is, miért, mert egyik nagypapám zsidó volt, onnan örököltem. Nem csak a romák lehetnek kreolosak.
2010. jún. 3. 17:14
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Ja, egyébként a tejes dolog nem bizonyít semmit. A magyarok nagy része nem bírja megemészteni a tejet, és egy finn ismerősömtől hallottam, hogy ott minden munkahelyi étkezdében kell külön tartani laktózmentes tejet, mert olyan sokan nem bírják közülük.
2010. jún. 3. 17:18
 38/46 anonim ***** válasza:
Ha nem abban a kultúrában nevelkedtél,akkor nem vagy roma.
2010. jún. 3. 18:42
 39/46 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy nem ismered a munka szót és büdös vagy.
2010. jún. 3. 21:51
 40/46 anonim ***** válasza:
Gondolom neked fontos dolog, hogy tudd, de én inkább azt tanácsolom, ne foglalkozz vele. Légy rendes, dolgos, őszinte, becsületes, hűséges ember, és nem számit milyen származásu vagy.
2010. jún. 4. 03:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!