Honnan tudom, hogy roma vagyok-e?
Nos a tej dologhoz: laktáz enzimet emlegetitek, az bontja a laktózt, vagyis tejcukrot. Az indiai tejérzékenységről még nem hallottam, de lehet hogy nem került utamba eddig. Én látok rá alapot, végső soron a marha náluk szent állat, nem vágják le, miért kínoznák meg egy kis tejért? És a táplálkozásuk is főleg növényi anyagokra épül.
A B vércsoport stimmel arra a területre.
Keleti népeknél érdekes még az alkohollal szembeni érzékenység, náluk ugye nem voltak nagy pestis járványok, szennyezett ivóvíz, ami ellen csak alkoholfogyasztással védekezhettek( a sör ugye adja magát a gabonatermesztő társadalmaknál) , nekik a szennyezett víz ellen ott volt a tea. De ez alapján biztos nem fogsz következtetéseket levonni a felmenőidre, mivel a cigányság ilyen szempontból viszonylag régtől fogva nagy vándornép volt, és mindenhonnan ellestek ezt-azt, volt idejük hozzászokni az alkoholhoz is.
és még egy visszautalás előző hszre: A jobbikosokat szerintem nem az érdekli elsősorban hogy cigány vagy-e, hanem az, hogy jó ember, vagy tolvaj-hazug-csaló, akármelyik népből, aki kárára válik az országnak.
Sajnos olyan világban élünk, amiben a jó embereknek kötelességeik vannak,a bűnözőknek meg jogaik, a magyar öntudat meg a béka bizonyos testrésze alá lett taposva. Én úgy gondolom, nem kell szélsőségesnek lenni ahhoz, hogy magyar lehess.
Hé, ne azonosítsátok a gádát a skinhead-ekkel :D
A különbség köztük, kb mint geológus és teológus közt: ég és föld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!