Lányok! Ti szeretitek ha aztmondják nektek hogy kislány, vagy kislányom?
Figyelt kérdés
Szerintem anyira ciki a kislány,vagy akislányom,anyira nem szeretem ha engem így hívnak,és nem csak családtagok,bárhova elmegyek mindíg "Kislány" :@
14/L
2010. máj. 5. 19:21
11/40 anonim válasza:
A kislányom szerintem kedveskedő és bensőséges, a kisgyerek meg lekezelő..
12/40 anonim válasza:
Amúgy meg elég gáz ha téged ez zavarba hoz, mert látszik hogy nem szoktad meg hogy szeretnek..
13/40 anonim válasza:
igen, elaglább a nagy termetem ellenére kislánynak szólítanak.
14/40 A kérdező kommentje:
Hát ha nekem Anyám azt mondja islányom,azért az más mert csak a lánya vagyok,és azis maradok.De ha m áás-.- a falra mászok tőle.
2010. máj. 5. 19:38
15/40 anonim válasza:
nekem mindig ezt mondják..:D
de innen tom hogy csak azé mert szerene k..:D
és nem zavar..:D
17/L
16/40 anonim válasza:
Nem mindegy, ki mondja. Ha tanár mondja, nem biztos, hogy a legjobb. Edzőim néha mondják, de az nem pejoratív. Meg én vagyok az egyetlen lány. XDD
17/40 anonim válasza:
Szterintem te gyülölöd a világot és mindenkivel bizalmatlan vagy a szüleiden kívül :D
Ideje lenne felnőni, és megtanulni kiszűrni ebből a nagy szines kavakádból azt amit érdemes :)..
18/40 anonim válasza:
Fogadok hogy nem valami fényes a kapcsolatod az apáddal..
19/40 A kérdező kommentje:
Hahaha:D honann veszed?Apámmal mindíg jobban kijöttem mint anyámmal:D Szóval.:)
2010. máj. 5. 19:44
20/40 anonim válasza:
Miért Mi vagy, MADAM VAGY LADY GAGA VAGY ÚRNŐ VAGY CSICSOLINA?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!