Hány éves korodban haltak meg a nagyszüleid?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 11:54
11/44 anonim válasza:
Apai nagyszüleimet nem is ismerhettem, anyai nagyszüleim halálakor pedig 22, ill. 29 éves voltam.
12/44 anonim válasza:
ma 12:04
javítok
*meghaltak amikor apám még gyerek volt.
13/44 anonim válasza:
Anyai nagyszülöknél 9éves voltam(mindkettö ugyanabban aza évben halt meg:( )
Apai nagymamámnál meg 19 éves voltam.Nagypapám még él!
14/44 anonim válasza:
még nem születtem meg, 12, 25....és az utolsó remélem örökké él!!!!!
15/44 anonim válasza:
Anyukám anyukája 5 éve 21 éves koromban, apukáját nem ismertem.
Apukám apukája 8 éves koromban halt meg, a mama még mindig él. 73 éves a drága, és remélem sokáig mellettünk lesz még:)
16/44 anonim válasza:
Az egyik nagypapám mikor anyum 7 volt, a másik mikor én 4, a nagyim mikor én 7. Másik nagyim most 87. :)
17/44 anonim válasza:
Anyai nagyszülőknél 5 és 6 éves voltam.
Apai nagymamámnál meg 16 éves voltam.Nagypapám még él.(97 éves)
18/44 anonim válasza:
Az anyai nagyapám és nagymamám egymás után haltak meg 1 hét eltéréssel 20 éves koromban! Apai nagymamám még él! Apai nagyapám meghalt amikor még apu gyerek volt!
19/44 anonim válasza:
én nem ismertem csak az anyai nagymamámat, a többiek már a születésem előtt meghaltak:( 8 voltam amikor meghalt anyum anyuja
20/44 anonim válasza:
semelyik papámat nem ismertem, mert apukám apukája elhagyta őt, anyukám részéről pedig meghalt még fiatal korában..
tehát két mamám volt mindegyik meghalt kiskoromban.. nem emlékszem rá hogy hány éves lehettem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!