Hány éves korodban haltak meg a nagyszüleid?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 11:54
1/44 anonim válasza:
35 éves voltam, amikor nagyszüleim közzül az utolsó, azaz a anyai nagymamám elhunyt.
2/44 A kérdező kommentje:
Köszi! úgy értettem,hogy mind a négy mikor halt meg!
2010. ápr. 6. 11:58
3/44 anonim válasza:
kb. 35-36, már nem is emlékszem, de mama 91 éves volt!!! papa: 86, ő ment el előbb.
4/44 anonim válasza:
ja, nekem csak 2 volt, mert egyik szülőm árva volt, pici korától.
6/44 anonim válasza:
Tatáim közül egyet sem ismertem, az egyik nagymamám 80 éves volt, mikor meghalt, én tíz. A másik mamám még mindig él.
8/44 anonim válasza:
édesanyám anyukája amikor meghalt akkor voltam 4 éves a többieket nem ismertem mert még nem életem:(
9/44 anonim válasza:
egyik tatám még születésem előtt,másik tatám akkor mikor 9éves voltam. Két mamám még él.
10/44 anonim válasza:
Apai nagyszüleimet nem ismertem mert akkor meghaltam amikor apám gyerek volt.
Anyai nagyszüleim közül a nagypapám akkor meghalt amikor én 10 éves voltam.A drága jó nagymamám meg akkor halt meg amikor 21 éves voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!