Hogyan deríthetném ki hogy a lányom az valóban tőlem van-e, úgy hogy az anyukát ne sértsem meg és hogy ő ne tudja meg hogy kutakodom!?
Elmondom a véleményem.
Szerintem Te szereted a párodat,mert nem szeretnéd megbántani.
Mégis érthető kíváncsiság van benned a dologgal kapcsolatban.
El kell döntened hogy ez a szerelem kibírja e hogy ha esetleg az derül ki hogy nem Te vagy a gyermek apja.
Otthagynád e Őket ezért?
Ha meg csak a rokonok befolyásolnak azt ne hagyd.Ócska pletykákkal ne foglalkozz.Csak a szívedre hallgass.
Sok sikert!És tényleg írd meg hogy hogy döntöttél!
Május 17-én jöttetek össze...január VÉGÉN született a kislány....nekem kijön a 9 hónap...
ha meg 1 héttel elöbb jön a baba az is álltalában normális!...
Az elsö gyerekkemmel május 6-án lettem terhes, február 4-én született, a másodikkal május 16-án és február 14-én született. Az elsövel febr. 3-ra voltam kiirva, a másodikkal febr. 13-ra. (Mielött valaki elkezd okoskodni, csak ebben az idöpontban --ezen az egyetlen napon - voltam együtt a férjemmel, mert külföldön dolgozott és csak egy napra - átutazóban - volt itthon, tehát a teherbeesés napja 100%-ig biztos)
A május 17 esetén február közepe-vége lenne a várható idöpont, nem jaunár.
(Május a 5. hónap: 5 + 7 =12, tehát december 17-én 7 hónapos a terhesség, jan. közepén 8 és febr. közepén van 9 hónap.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!