Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan deríthetném ki hogy a...

Hogyan deríthetném ki hogy a lányom az valóban tőlem van-e, úgy hogy az anyukát ne sértsem meg és hogy ő ne tudja meg hogy kutakodom!?

Figyelt kérdés
Január végén született a kislány,máj 17.-én jöttünk újra össze,megkérdeztem párszor tőle,hogy biztos tőlem van-e,és ő azt állítja hogy 100%,de kételyeim vannak,azt is állítja hogy májusban csak velem volt ,,úgy" együtt!!
2010. ápr. 6. 10:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem a tied a baba, akkor mit akarsz csinálni? Akkor szakitasz az anyával is? Mert nem biztos, hogy tenyleg tudja, hogy a másik volt az apa, lehet meggyözödése is, hogy a tied a gyerek.
2010. ápr. 7. 22:29
 32/36 anonim válasza:

Elmondom a véleményem.

Szerintem Te szereted a párodat,mert nem szeretnéd megbántani.

Mégis érthető kíváncsiság van benned a dologgal kapcsolatban.

El kell döntened hogy ez a szerelem kibírja e hogy ha esetleg az derül ki hogy nem Te vagy a gyermek apja.

Otthagynád e Őket ezért?

Ha meg csak a rokonok befolyásolnak azt ne hagyd.Ócska pletykákkal ne foglalkozz.Csak a szívedre hallgass.

Sok sikert!És tényleg írd meg hogy hogy döntöttél!

2010. ápr. 8. 17:02
 33/36 anonim válasza:

Május 17-én jöttetek össze...január VÉGÉN született a kislány....nekem kijön a 9 hónap...

ha meg 1 héttel elöbb jön a baba az is álltalában normális!...

2010. ápr. 10. 01:21
 34/36 anonim ***** válasza:

Az elsö gyerekkemmel május 6-án lettem terhes, február 4-én született, a másodikkal május 16-án és február 14-én született. Az elsövel febr. 3-ra voltam kiirva, a másodikkal febr. 13-ra. (Mielött valaki elkezd okoskodni, csak ebben az idöpontban --ezen az egyetlen napon - voltam együtt a férjemmel, mert külföldön dolgozott és csak egy napra - átutazóban - volt itthon, tehát a teherbeesés napja 100%-ig biztos)

A május 17 esetén február közepe-vége lenne a várható idöpont, nem jaunár.

(Május a 5. hónap: 5 + 7 =12, tehát december 17-én 7 hónapos a terhesség, jan. közepén 8 és febr. közepén van 9 hónap.)

2010. ápr. 10. 08:41
 35/36 anonim válasza:
Ahogyan a ciklus sem egyforma a nőknél,úgy a terhesség ideje is változó lehet.Ezt a nőgyógyászomtól tudom.Nekem 25-26 napos a ciklusom és a 6 gyermekem közül mindegyik korábban született pár nappal.6 - 8 - 14 - 21 - 12 - 4 nappal. Szerintem bőven belefér hogy Tiéd a gyerek.
2010. ápr. 11. 15:26
 36/36 anonim ***** válasza:
Mivel eléggé a határon van a dolog, szerintem nem sértödhet meg az anyuka, ha biztosra akarsz menni - ugyanúgy elöfordulhat, hogy a tied, mert az elsö alkalommal összejött, mint ahogy az is lehet, hogy az elözö partnerrel az utolsó alkaommal sikerült - mivel ebben esetben csak egy hét is döntö lehet.
2010. ápr. 11. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!