Hogyan deríthetném ki hogy a lányom az valóban tőlem van-e, úgy hogy az anyukát ne sértsem meg és hogy ő ne tudja meg hogy kutakodom!?
Figyelt kérdés
Január végén született a kislány,máj 17.-én jöttünk újra össze,megkérdeztem párszor tőle,hogy biztos tőlem van-e,és ő azt állítja hogy 100%,de kételyeim vannak,azt is állítja hogy májusban csak velem volt ,,úgy" együtt!!2010. ápr. 6. 10:41
11/36 anonim válasza:
Ez nagyon kényes kérdés. Nekem két gyerekem van mindkettő tervezett és pontosan abban a hónapban fogant amikor elterveztük. Mindkettő a 38. hétben jött világra.
Tehát bármi lehetséges. A terhes könyvet is hiába nézed mert ha akarja a nő akár 1 hónapot is "csalhat". Én ha az ő helyében lennék nem sértődnék meg, ha a párom dns vizsgálatot kérne (mivel nem voltatok együtt egy ideig). Engem az háborítana fel ha a párom akivel együtt vagyok és voltam megszakítás nélkül, kérné ezt.
12/36 anonim válasza:
Előző vagyok, még csak annyit akik írják: meg is tagadhatja a DNS vizsgálatot, ez biztos igaz, nem értek ehhez, de mondjuk ha én lennék az apuka, anyuka ebben a helyzetben megtagadná a vizsgálatot, az számomra felérne egy beismerő vallomással nem? Hiszen ha nincs félnivalója, neki is fontos lenne, hogy ezt a dolgot tisztázzák egyszer s mindenkorra a boldog, közös jövőjük, s nem utolsósorban a gyermekük érdekében. Én nem hagynám annyiban az biztos.
13/36 anonim válasza:
Vagyis 11:05-ös voltam, látom azóta lett még egy hozzászólás
14/36 anonim válasza:
Nem hinném, hogy beismerő vallomás, inkább büszkeség. Csak képzeld magad a helyzetbe: Ott vagy terhesen, és tudod, hogy hűséges voltál. Erre előáll az apa azzal, hogy nem hisz abban, hogy te hűséges voltál hozzá, és szerinte megcsaltad, csináltass DNS vizsgálatot, hogy bizonyíts. Nem tudom más hogy van vele, de én iszonyú megalázónak érezném a kérést, és biztos, hogy nem maradnék olyan emberrel, aki nem bízik meg bennem. Az az egész alapja, és ha az nincs meg, akkor értelmetlen az egész.
15/36 anonim válasza:
74 %-os, hidd el hogy nem így van. Külön voltak. Nem tudjuk milyen okból, de biztos meg volt az oka. Nem telt el 40 hét a szülésig... ilyen helyzetben nem lehet várni hogy ne gyanakodjon az ember, én gyanakodnék. 38/N
16/36 anonim válasza:
ebből lehet értelmes eszmecserét kerekíten, remélem. Ha én nőként ha tudom, hogy 100%ban hűséges voltam, és a párom megkér rá, hogy "végeztessünk már azért egy tesztet, tudod biztos , ami biztos" , kicsit rosszul esne. De az is igaz, hogy a kérdező ismeri a párját, hogy ledér -e vagy megbízhatóbb típus? Csak néha jönnek a "jó"ismerősök, meg a haverok, hogy "figyelj má' a Józsi barátnőjének az unokatestvére látta itt meg itt ezzel meg ezzel ". Na ez pl. nem érdemleges.
17/36 A kérdező kommentje:
Én vagyok a kérdező!!
kicsit bonyolítsuk tovább!!
Áprilisban még nemi életet élt a szünetünk alatt létrejött kapcsolatában!!És a baba is eléggé olyan beütésű,mint az akkori ,,barátja" !!Nos???Ilyenkor mit tegyek??
2010. ápr. 6. 11:29
18/36 anonim válasza:
Akkor ami nagyon fontos: a neveden van már a gyerek?
19/36 anonim válasza:
kérdező! lehet, hogy ezt már te is végig sakkoztad, de szemszíneket írnál? tied, párodé, előző partner. ha még ápr-ban együtt voltak, ez gyanús, mert ha pontosan született a baba akkor ápr vége, máj elején kellet, hogy foganjon
20/36 anonim válasza:
most lesz 3 hónapos (ha jól számolom hónap végén). Ha már valakiben benne van a bizalmatlanság, nem azt keresi hogy mi hasonlít rajta, hanem hogy mi nem? :) De egy 3 hónapos babáról még konkrétan nem lehet eldönteni, hogy kire hasonlít.... Kérdező, apasági nyilatkozattal már elismerted a picit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!