Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan deríthetném ki hogy a...

Hogyan deríthetném ki hogy a lányom az valóban tőlem van-e, úgy hogy az anyukát ne sértsem meg és hogy ő ne tudja meg hogy kutakodom!?

Figyelt kérdés
Január végén született a kislány,máj 17.-én jöttünk újra össze,megkérdeztem párszor tőle,hogy biztos tőlem van-e,és ő azt állítja hogy 100%,de kételyeim vannak,azt is állítja hogy májusban csak velem volt ,,úgy" együtt!!
2010. ápr. 6. 10:41
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Szemem színe:Barna,anyjának a szeme színe:barna.a Kérdőjeles apukáé is barna,a baba szeme színe is barna!!

Az apasági nyilatkozatot már megtettem!!

A rokonok eléggé kiakarják nyitni a szememet,ne csak az orromig lássak,ezt mondják!!

2010. ápr. 6. 11:52
 22/36 anonim ***** válasza:
51%
Végülis ha már apasági van, akkor lényegtelen az egész.. Az ilyesmit még az ELŐTT kell kideríteni.
2010. ápr. 6. 12:11
 23/36 anonim ***** válasza:
79%
Kérdés az, hogy szereted-e eléggé az anyukát. Ha igen, akkor fogadd el sajátodénak a picit, csinálj mellé még egy tesót neki, akiben biztos lehetsz, hogy vér szerint is tied, és szeresd nagyon a családodat, így boldog lehet mindenki!
2010. ápr. 6. 13:25
 24/36 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ha nem vagy benne biztos, akkor kérjél vizsgálatot. Ha normális az anyuka, akkor ezen nem akad fenn. Mivel nagyon necces a dolog. Ez nem bizalmatlanság, mivel itt tényleg talán pár napról beszélünk, amikor 2 férfival is együtt volt. És főként nem megcsalásról van szó. Egyébként a terhességi hetet hiába számolja, mert orvosilag a terhesség az utolsó menstruációtól számít, akkor meg nagy valószínűséggel nem esik teherbe egy nő. Amikor a tényleges fogantatás megtörténik, kb. 2 hetes terhes már orvosilag. Én 2008-ban szültem, tudom. :-)
2010. ápr. 6. 14:04
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Megismételném:

Hivatalos célra nem használható, de van anonim része is.

Mivel anonim nem kell nevet/életkort megadni, ergo nem derül ki, hogy kiskorú is érintett.

Csak magáncélra tudod használni, pontosan az anonimitása miatt.

Megrendeled, postázzák, mintát veszel, visszapostázod.

Kb. ennyi.

www.genetech.hu

2010. ápr. 6. 14:54
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
14:54-es válaszát csak ismételni tudom. Én is ezt írtam volna. Más megoldást Magyarországon nem fogsz találni. Nem olcsó, de az anya hozzájárulása nem kell hozzá, még csak tudnia sem kell róla.
2010. ápr. 6. 15:05
 27/36 A kérdező kommentje:

Köszönök mindent választ,sokat segítettetek!!

Szerintem leültetem ez az oldal elé az anyukát és akkor nem fog ,,annyira" megharagudni hogy kételyeim vannak,hisz másnak is volna!!

Köszönöm még1X !!

2010. ápr. 6. 16:47
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben szerintem tényleg nem haragudhat meg, ez nem beteges gyanakodás, bizalmatlanság a részedről, hanem jogos kétely - hiszen együtt volt egy másik férfival. Ültesd csak ide, sok sikert! Remélem azért tőled van a pici, mindannyiótoknak jobb lenne!
2010. ápr. 6. 17:02
 29/36 anonim ***** válasza:

Tépjél ki a lányod hajából 5 db hajszálat és vidd el DNS

vizsgálatra,titokban:))

2010. ápr. 6. 19:39
 30/36 anonim válasza:
Már nagyon drukkolok nektek,írd már meg lécci ha kiderül az igazság.
2010. ápr. 7. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!