Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek hogy anyám elpakolj...

Mit tegyek hogy anyám elpakoljon magaután?

Figyelt kérdés
mindent széthagy, nem takarít, nem törődik magával, pedig én vagyok az egyetlen gyereke, és én magam körül rendet tartok, van mosogatógép még mosogatni sem kell.
2010. márc. 28. 14:00
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
ja és mindig megsértődik ha szólok neki érte.
2010. márc. 28. 14:02
 2/16 anonim válasza:
De miért nem takarít maga után Anyukád?:O
2010. márc. 28. 14:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Jujj remélem az én gyerekem nem fog egy nap ilyen kérdést feltenni. Sajnos én is elég rendetlen vagyok, bár magamra adok, csak a háztartás valahogy kicsúszik a kezeim közül sajnos. Most se gépeznem kéne...

Figyelj, szerintem szólj neki kedvesen, esetleg úgy, hogy "Anya, mit szólnál, ha segítenék neked most/egy óra múlva/délután kitakarítani?" Ha ketten csináljátok, akkor gyorsabban is elkészültök, és ő sem unja annyira a dolgot. Amúgy én rájöttem, hogy nekem mi a problémám. Nincs megszervezve a dolog. Én újabban már leírom egész hétre, hogy milyen feladatokat kell elvégeznem, plusz napi bontásban is, hogy mikor fogok mosni, mosogatni, porszívózni, stb., így többé kevésbé be is tudom tartani.

2010. márc. 28. 14:07
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
egyeltalán ne csinálj semmit!! Ilyenkor hagyd hogy nagy kupi legyen és majd észreveszi magát. a szobádat tartsd rendbe, a saját ruháidat most ki, amit te használsz rakd rendbe többit meg hagyd ott. Én is amikor pl anyám kint hagyja a kaját meg a vajat stb az asztalon mindig otthagyom és vagy megrohad ott vagy csinál vele valamit.
2010. márc. 28. 14:15
 5/16 anonim válasza:
100%
Szerintem segíts neki! én se szeretek egyedül takarítani, úgy unalmas és mindig szokott nekem segíteni valaki:) Úgy gyorsabban kész vagyunk.
2010. márc. 28. 14:22
 6/16 anonim ***** válasza:

Hát...

Ez nagyon fura.

Azt gondolná az ember normál esetben a kérdés így hangzik:

Mit tegyek, hogy a gyerekem elpakoljon maga után?

Anyukád sokat dolgozik? Te mennyi idős vagy?

2010. márc. 28. 14:45
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Igen sajnos vannak ilyenek a mai világban, és nem lehet velük mitcsinálni, mert ha szól érte a gyerek, "neki törik be a feje."
2010. márc. 28. 14:58
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
Szia! kísértetisen emlékeztet az itthoni helyzetre... nem tudsz mit csinálni. én fiú vagyok, mégis tépem a számat a rendetlenség miatt, amiről anyám tehet. pedagógus, úgyhogy neki erre duplán kéne figyelnie, meg igazából nem hiszem el, hogy ennyire mind1 lehet valakinek. megsértődik, kifogásokat keres, ahelyett, hogy 10 percet, vagy fél órát rászánna a saját dolgaira... törődj bele. majd, ha elköltözöl, lesz egy szép házad/lakásod, aztán majd megmutathatnod neki, hogy mi a rend!:D
2010. márc. 28. 16:14
 9/16 A kérdező kommentje:

15 vagyok és fiú, már úgy állunk hogy nem merek havert barátnőt sem felhívni mert félek belebotlik valami szarba :S

Utolsó: mi nemvagyunk valami rokonok??? én anyám is tanár ... :) 8 tól 2 ig dolgozik. Mindig nagyanyámnál van mert beteg és mindig erre hivatkozik, már apával gondoltuk hogy hívunk takarítónőt de akkor meg az a baj hogy ő is megtudja csinálni.

2010. márc. 28. 18:41
 10/16 anonim ***** válasza:
51%
én anyukám is ilyen és egyre rosszabb és a tesóm akinek megkell csinálnia mert anya ilyen,én nem velük lakom de amugy szerette régen a rendet mindig mondta ne pakoljak szét a konyhában erre ő is ezt csinálja én meg külön lakom rendezett házban,nem értem miért ilyen anyukám habár sajna más miatt is ilyen de hagyuk:-((((
2010. márc. 28. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!