Miert mindig en kell szenvedjek? Tobbi lent
Figyelt kérdés
akkarmi van apummal , nenjem hiv telefonon , mintha en tehetnek valamit ! nekem is ferjem van , nekunk is vannak kulon magan ugyeink , meg minden ! a szuleim nem segitettek engem nagyon , es most sem , ha elkovet valamit az o sajat hibajabol , mit tudjak csinalni ?? kivagyok keszulve , sirok , nem tudom miert ilyenek az en szuleim , keso banat ahogy mondjak ha valamit rosszul csinalnak !2015. okt. 29. 08:14
11/12 anonim válasza:
szívesen válaszolnék, de nem tudom értelmezni azt a maszlagot amit idehànytàl. szerintem a többiek sem.
12/12 anonim válasza:
Lehet nénéd csak ki akarja önteni valakinek a szívét. Nem kell a szüleid gondját neked megoldani.
Mondd, hogy nagyon sajnálod, de fogalmad sincs mit tehetnél, ha ő magamagát kirúgatta. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!