Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mitehet ez ugyben? Tobbi lent

Mitehet ez ugyben? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Arrol lenne szo,hogy elhagytak amikor kicsi voltam.Nevelo szuloknel vagyok es nagyon kivancsi vagyok kilehet az aoam..mivel a keresztlevelemebe nincs beirva az apa neve, csak egy vonal van huzva.A verbeli testvereim nem akkarjak tartani a kapcsolatot... de engem nagyon erdekel ez a tema. En mind 13 eves lany
2012. nov. 8. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne az anyukád nevével kezdeni...
2012. nov. 8. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat a nevet mar tudom..Az ove benne van a keresztlevelemel.. deh ha eszreveszi,hogy envelem mivan a torveny neki ad jogot es magahoz vehet.. es hat a neveloszuleim szomoruak lennenek.. deh szerintem nem vartak engemet..
2012. nov. 8. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha sikerülne anyukád nyomára bukkannod,akkor úgy kerülhetsz hozzá,ha ő kérvényezi,valamint eleget tesz bizonyos feltételeknek.Lakás,jövedelem...satöbbi.
2012. nov. 9. 13:48
 4/4 A kérdező kommentje:
hat mar csak anyi az egesz,hogy asztse tudom ,h hol lakik es nem is szabad megtudnom... a neveloszulomel erol meg nem beszelgeteem errol.. deh nagyon szeretnek egyket dolgot kerdezni anyukamtol, apukamtol... legalabb egy fenykepet vagy egy arva szot mondana nekem.Az se lenne baj ha nem tudnam mitjelent vagy ilyesmi... hanem csak tudjam ki szult meg engem..miert hagyot el... es kerultem egy masik csaladhoz..miert tortent mindez... meg,hogy miert nem is probal ramtalani?
2012. nov. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!