Miert mindig en kell szenvedjek? Tobbi lent
Figyelt kérdés
akkarmi van apummal , nenjem hiv telefonon , mintha en tehetnek valamit ! nekem is ferjem van , nekunk is vannak kulon magan ugyeink , meg minden ! a szuleim nem segitettek engem nagyon , es most sem , ha elkovet valamit az o sajat hibajabol , mit tudjak csinalni ?? kivagyok keszulve , sirok , nem tudom miert ilyenek az en szuleim , keso banat ahogy mondjak ha valamit rosszul csinalnak !2015. okt. 29. 08:14
2/12 anonim válasza:
Húzzál el barátokhoz, ne a gép előtt éld a szünetet, te szerencsétlen!
3/12 anonim válasza:
Magyarázd meg nekik amit leírtál neked is van magán életed külön családod.Apukád már felnőtt ember azt csinál amit akar ebbe te nem tudsz beleszólni ha anyukád sem.Te vagy az egyetlen gyereküky? vagy ha van rajtad kívűl más telefonálgassanak neki. Ne csak állandóan téged zaklassanak. :)
4/12 A kérdező kommentje:
en vagyok az egyetlen , nincs testverem ! es elso osztalyos voltam mikor elvaltak , azota szenvedek !! hol itt hol ott voltam ... ::::((:((
2015. okt. 29. 08:28
5/12 anonim válasza:
Kedves második! Nagyon jól okítod ezt a lányt, Azt ki hagytad hogy van "férje" ;)
6/12 anonim válasza:
Költözz el a barátodhoz .Egyébként apukàd mitcsinàl??Alkohlista?
7/12 anonim válasza:
Rádszoktak.
Amit tehetsz: először minden ötödik problémájukra mondj nemet.
Aztán minden negyedikre...
Végül tényleg csak akkor segíts, ha valóban szükséges.
8/12 anonim válasza:
Ha van férjed és családod, akkor miért írsz úgy, mint egy kislány? :)
Felnőttként még azon keseregsz, hogy elváltak a szüleid? Nem kell szenvedned, csak te sajnáltatod magad.
9/12 A kérdező kommentje:
inkabb a hogy sajnalom aput hogy nem fog dolgozni a telire , mert nem kap munkat ,es em becsulte meg magat a munkahelyen ami volt !
2015. okt. 29. 08:55
10/12 A kérdező kommentje:
es en nem tudok neki segiteni
2015. okt. 29. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!