Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lehet valami rokoni kapcsolat?...

Lehet valami rokoni kapcsolat? Tobbi lent

Figyelt kérdés
A hetvegen mentem nagymamám unokatestvèrèhez es neki van egy fia es azt szeretnem megtudni hogy van e valami rokoni kapcsolat koztem es a srac kozott..
2015. okt. 25. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
A nagyid unokatestvérének a fiának a fia a harmadunokatesód lenne. Így harmadunokabátyádnak nevezhetnénk a nagyid unokatesójának a fiát, bár ilyen megnevezés asszem hivatalosan nincs. Nagyon távoli a rokoni kapcsolat, szóval nem kell paráznod, ha lefeküdtetek. Más kérdés, hogy kicsit gyorsnak tűnik a dolog.
2015. okt. 25. 20:25
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem fekudtunk le ;)

Csak velem aludt mert ugy volt hely :D mert mamamek is jottek

2015. okt. 25. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg tök mindegy, rokon-e, ha a szükség úgy hozza, a tesóddal is alhatsz, abban nincs semmi.

Amúgy ahogy írtam, rokon, de távoli.

2015. okt. 25. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagymamádnak és az unokatestvérének a szülei (dédszüleid) testvérek voltak, szóval az ükszülők azonosak. A srác relatíve távoli rokon, ami a vérségi kapcsolatot illeti, de ezt leszámítva nekem semmilyen ismert rokonnal nem lenne gusztusom többre.
2015. okt. 25. 20:34
 5/8 A kérdező kommentje:
En nem is ideakartam kilyukadni hogy en tobbet akarok tole...csak kivancsi voltam mert eddig nem ismertem
2015. okt. 25. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi, hogy rögtön erre asszociáltunk, csak annyi volt már itt az olyan kérdés, hogy összejöhet-e a kérdező a nemtudomkijének az izéjével és lesz-e akkor kétfejű gyerekük, hogy már eszembe se jut más. :D
2015. okt. 25. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100.ból 99,5 kérdés erről szól, bocs, ha esetedben tévedtünk :) Vagyis inkább hála az égnek, hogy tévedtünk.
2015. okt. 25. 23:26
 8/8 A kérdező kommentje:

Semmi baj

Megtudom erteni :)

2015. okt. 26. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!