A Domján név ugye nem zsidó?
A 14.27. általánosít.Városunk legtisztességesebb kereskedője zsidó.Az eladói dupláját keresik,mint a magyar tulajnál dolgozók.Legalább 3 olyan magyar vállalkozót ismerek,akiknek már a dédapja is ebben a városban élt,buzgó reformátusok,és soha nem voltak zsidók,mégis ott csapják be az embereket,ahol tudják.A melósaiknak pedig éhbért fizetnek,ha egyáltalán kifizetik őket.
A zsidók között is vannak tisztességesek,és tisztességtelenek,akárcsak a magyarok között.
A bibliai eredetű keresztneveket a székelyek is szeretik,pedig róluk nem állíthatja senki,hogy zsidók lennének.
A Domján pedig nem zsídónév.A farkas pedig nem cigány.Legalábbis mifelénk.
Ok már látszik, hogy nem teljesen arról szól a fórum,mint ami a kérdés azért megkérdezném: Ha majd felkerülsz Szent Péterhez és megkérdezi, hogy szeretnél újra megszületni:
1. Gazdag tőzsgyökeres roma család
2. Szegény kisiparos zsidó család
Na? Tessék választani!
3. német állampolgárként ?
4. magyar dolgozo keresztény emberként ?
stb...
ez hülye :D
Én ezt válaszolnám Neki:
Tisztességes,becsületes magyar család...!!!
elég buta lehet a barátod apja....egy eszerencsétlen hülye
Az ilyenek állítom, hogy egy egy ismeretlenes egyenletet sem tudnának megoldani
15:24
Persze általánosítottam, de ez jellemző rájuk.
De nem elhanyagolható, h a kivétel erősíti a szabályt:D
14:27 "Mégsem jutottak semmire akkor, mert minden gyár, hatalom a zsidók kezében volt."
Fura, az utóbbi pár évben kismillió tősgyökeres magyar tulajdonú kisebb-nagyobb cégnél is dolgoztam, és azok szívták a véremet igazán. Feketézés, AM-könyv lenyelés, nemsoká fizetek, minimálbér alatti bér, közben persze semmi számlaadás, csak ahogy nekik jól esett. Nem zsidó speckó a kizsákmányolás. Először a saját házunk táján volna jó egy kis rendfélét baszarintani végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!