Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A Domján név ugye nem zsidó?

A Domján név ugye nem zsidó?

Figyelt kérdés
A barátom apja nem igazán bír engem mert szerinte a Domján/Domián nevekben zsidó beütés van, és tényleg volt egy zsidó ismerösöm akit szintén Domjánnak hívtak, de ettöl még nem lesz zsidó eredetü egy név, nem? Valaki megtudná nekem erösíteni hogy nincs a nevemnek semmi zsidó beütése?
2010. márc. 10. 13:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Egy név származhat egy népcsoporttól, viszont annak tagja nem tud lenni, legfeljebb a viselője.
2010. márc. 10. 15:17
 32/47 anonim ***** válasza:
24%

A 14.27. általánosít.Városunk legtisztességesebb kereskedője zsidó.Az eladói dupláját keresik,mint a magyar tulajnál dolgozók.Legalább 3 olyan magyar vállalkozót ismerek,akiknek már a dédapja is ebben a városban élt,buzgó reformátusok,és soha nem voltak zsidók,mégis ott csapják be az embereket,ahol tudják.A melósaiknak pedig éhbért fizetnek,ha egyáltalán kifizetik őket.

A zsidók között is vannak tisztességesek,és tisztességtelenek,akárcsak a magyarok között.

A bibliai eredetű keresztneveket a székelyek is szeretik,pedig róluk nem állíthatja senki,hogy zsidók lennének.

A Domján pedig nem zsídónév.A farkas pedig nem cigány.Legalábbis mifelénk.

2010. márc. 10. 15:24
 33/47 anonim ***** válasza:
14.27-esnek tökéletesen igaza van.Jobban meg se fogalmazhatta volna.Ezt nagyon jól tudjuk..
2010. márc. 10. 15:28
 34/47 anonim ***** válasza:
41%

Ok már látszik, hogy nem teljesen arról szól a fórum,mint ami a kérdés azért megkérdezném: Ha majd felkerülsz Szent Péterhez és megkérdezi, hogy szeretnél újra megszületni:

1. Gazdag tőzsgyökeres roma család

2. Szegény kisiparos zsidó család

Na? Tessék választani!

2010. márc. 10. 16:14
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

3. német állampolgárként ?

4. magyar dolgozo keresztény emberként ?

stb...

ez hülye :D

2010. márc. 10. 16:18
 36/47 anonim ***** válasza:
37%

Én ezt válaszolnám Neki:

Tisztességes,becsületes magyar család...!!!

2010. márc. 10. 16:18
 37/47 anonim ***** válasza:

elég buta lehet a barátod apja....egy eszerencsétlen hülye

Az ilyenek állítom, hogy egy egy ismeretlenes egyenletet sem tudnának megoldani

2010. márc. 10. 16:47
 38/47 anonim ***** válasza:

15:24

Persze általánosítottam, de ez jellemző rájuk.

De nem elhanyagolható, h a kivétel erősíti a szabályt:D

2010. márc. 10. 18:45
 39/47 anonim ***** válasza:
90%

14:27 "Mégsem jutottak semmire akkor, mert minden gyár, hatalom a zsidók kezében volt."

Fura, az utóbbi pár évben kismillió tősgyökeres magyar tulajdonú kisebb-nagyobb cégnél is dolgoztam, és azok szívták a véremet igazán. Feketézés, AM-könyv lenyelés, nemsoká fizetek, minimálbér alatti bér, közben persze semmi számlaadás, csak ahogy nekik jól esett. Nem zsidó speckó a kizsákmányolás. Először a saját házunk táján volna jó egy kis rendfélét baszarintani végre.

2010. márc. 11. 02:51
 40/47 anonim ***** válasza:
Ha a barátod apja ilyen szarságokkal foglalkozik, közöld a barátoddal, hogy otthagyod. Inkább most, mint később. De hirtelen magyar lett mindenki.Most már elhiszem, hogy fel lehet hergelni az embereket ilyesmivel.
2010. márc. 17. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!