A Domján név ugye nem zsidó?
Nincs semmi bajom a zsidókkal addig, amíg nem akarnak éhbérért dolgoztatni.
A zsidókat azért utálják összességében az emberek:
-mert nagyon fifikásak, a semmiből is pénzt csinálnak, nagyon tudnak bussiness-t csinálni
-dolgozni nem szeretnek: ez abban nyilvánul meg, hogy ők kétkezi fizikai munkát nem szeretnek végezni, főleg ha nem fizet annyira jól.
-eszük van, tanulnak, magas pozíciók betöltésére pályáznak, egy csomó lóvét lenyelnek, a más népek országaiban ők az urak, míg más népek csak csicskák a saját országukban.
Ezért utálják a zsidókat általánosságban.
Hitler is ezért akarta őket eltüntetni, mert a szegény német nép éhbérért dolgozott (full csórók voltak), pedig illik tudni, hogy a németek nagyon dolgos, szorgalmas emberek! Mégsem jutottak semmire akkor, mert minden gyár, hatalom a zsidók kezében volt.
Nem baj, ha valaki fifikás, de nem kell túlzásba vinni, és ne akarja a világ összes pénzét, hatalmát megszerezni.
Sára név az zsidó név,de ettől függetlenül nagyon szép...
Egyébként ma már nincs jelentősége,hogy melyik név zsidó,hisz az anyukák nem ez alapján adnak nevet a gyermeküknek.
Én amikor a fiam született,nem érdekelt,hogy zsidó nevet kap vagy sem(evvel nem is foglalkoztam) Én más okokból adtam neki a Dániel nevet..(ez is héber név)..De soha nem jött haza az elmúlt 18 évben,hogy lezsidózták a neve miatt..Ez butaság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!