A Domján név ugye nem zsidó?
előző!
A Farkas magyar eredetű név, de a zsidók és a cigányok közül is volt aki átvette! Tehát ezt nem kell készpénznek venni!
Az Orsós is magyar név, mégis a cigányok szinte beleszerettek. Van olyan hely, ahol bőven található Orsós vezetéknevű egyén és mégsincs bennük vonyóhúzás.
A Farkas, Kertész, Kis, Nagy, Molnár, Fehér, Fekete közül sok a zsidó származású, csak a nevét magyarosította. ezekre.
"a zsidók többnyire normális rendes dolgos okos emberek"
Az okost elismerem, okosan tudják kirabolni a többi népet és gyarmatosítani:D
Nem értek vele egyet mivel rengeteg találmányt a zsidók találtak fel és ugyvélem bölcsek is (t.sz a kivételnek )ez meg hogy lopnak ilyesm oltári nagy baromság általában gazdagok pont az intelligenciájuk miatt ezért nincs szükségük lopni , ilyesmi mellesleg egy zsidó három dolgot nem tehet , nem csalhat,lophat és nem ölhet.
Na mindegy amugy szerintem nem kell szégyelni az ilyen elöitéletes embereke miatt van rossz hirük és az ilyeneknek kellene szégyelniük magukat.
A keresztnevem ráadásul Sára ami szintén nem jó pont az "apósom" szemében :D
Egyébként nem vagyok zsidó, akkor sem tartanám magam zsidónak ha Rosenbergnek hívnának, mert a nagyszüleim élnek és virulnak és amennyire én tudom nem volt ilyen szempontból problémájuk a 2.vh alatt, szóval ez gondolom kizárja, hogy zsidók lennének. De mindegy, igazából csak az érdekelne, hogy van-e bármi alapja annak amit a barátom apja mond.
A barátod apja egy idióta. Neki mi a neve? Ha pl. francia, vagy szláv eredetű, akkor nem magyar? Nyomorék...
Mellesleg azzal nem értek egyet, hogy a zsidók mekkora minta emberek. Okosok és dolgosok is az igaz, de azoknál kevés nagyobb sz@rrágó van. Tele vannak pénzel, de a saját alkalmazottját alig akarja kifizetni, vagy valamibe pénzt ölni. Zsugoriak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!