Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A Domján név ugye nem zsidó?

A Domján név ugye nem zsidó?

Figyelt kérdés
A barátom apja nem igazán bír engem mert szerinte a Domján/Domián nevekben zsidó beütés van, és tényleg volt egy zsidó ismerösöm akit szintén Domjánnak hívtak, de ettöl még nem lesz zsidó eredetü egy név, nem? Valaki megtudná nekem erösíteni hogy nincs a nevemnek semmi zsidó beütése?
2010. márc. 10. 13:23
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
83%
A barátod apja nem ezért nem bír, de ez egy jó ürügy. Primitív bunkó emberek kötnek csak bele ilyenbe.
2010. márc. 10. 13:42
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

előző!

A Farkas magyar eredetű név, de a zsidók és a cigányok közül is volt aki átvette! Tehát ezt nem kell készpénznek venni!

Az Orsós is magyar név, mégis a cigányok szinte beleszerettek. Van olyan hely, ahol bőven található Orsós vezetéknevű egyén és mégsincs bennük vonyóhúzás.

A Farkas, Kertész, Kis, Nagy, Molnár, Fehér, Fekete közül sok a zsidó származású, csak a nevét magyarosította. ezekre.

2010. márc. 10. 13:43
 13/47 anonim ***** válasza:
68%
13.41-es vagyok , amugy lehetséges hogy a Zsidó származás is van benned , a vallások a származásal nagyon gyakran keverednek , de nem értem mi eben a szégyen , a zsidók többnyire normális rendes dolgos okos emberek nem ugy mint a cigányok (na azt látod lehet szégyelned kellene )
2010. márc. 10. 13:44
 14/47 anonim ***** válasza:
nem előző, bocs, még bőven előző
 15/47 anonim ***** válasza:
34%
utolsó ugye ezt te sem gondoltad komolyan? :D:D
 16/47 anonim ***** válasza:
35%

"a zsidók többnyire normális rendes dolgos okos emberek"

Az okost elismerem, okosan tudják kirabolni a többi népet és gyarmatosítani:D

2010. márc. 10. 13:45
 17/47 anonim ***** válasza:
43%

Nem értek vele egyet mivel rengeteg találmányt a zsidók találtak fel és ugyvélem bölcsek is (t.sz a kivételnek )ez meg hogy lopnak ilyesm oltári nagy baromság általában gazdagok pont az intelligenciájuk miatt ezért nincs szükségük lopni , ilyesmi mellesleg egy zsidó három dolgot nem tehet , nem csalhat,lophat és nem ölhet.

Na mindegy amugy szerintem nem kell szégyelni az ilyen elöitéletes embereke miatt van rossz hirük és az ilyeneknek kellene szégyelniük magukat.

2010. márc. 10. 13:49
 18/47 A kérdező kommentje:

A keresztnevem ráadásul Sára ami szintén nem jó pont az "apósom" szemében :D

Egyébként nem vagyok zsidó, akkor sem tartanám magam zsidónak ha Rosenbergnek hívnának, mert a nagyszüleim élnek és virulnak és amennyire én tudom nem volt ilyen szempontból problémájuk a 2.vh alatt, szóval ez gondolom kizárja, hogy zsidók lennének. De mindegy, igazából csak az érdekelne, hogy van-e bármi alapja annak amit a barátom apja mond.

2010. márc. 10. 13:52
 19/47 anonim ***** válasza:
78%

A barátod apja egy idióta. Neki mi a neve? Ha pl. francia, vagy szláv eredetű, akkor nem magyar? Nyomorék...

Mellesleg azzal nem értek egyet, hogy a zsidók mekkora minta emberek. Okosok és dolgosok is az igaz, de azoknál kevés nagyobb sz@rrágó van. Tele vannak pénzel, de a saját alkalmazottját alig akarja kifizetni, vagy valamibe pénzt ölni. Zsugoriak.

2010. márc. 10. 13:53
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Minimális alapja van mert ugye féligmeddig zsidó származásu név de nem kell vele foglalkoznod ha ugy tetszik nyugodtan tagad le mert ugysem tudja bizonyitani.
2010. márc. 10. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!