Igaz, hogy ha valakinek vannak zsidó ősei, akkor a "jellegzetes" vonások az egyik leszármazottnál kiütköznek? (Még ha a szülőknél ez nem is látszik. )
előfordul, bár inkább személyiség
nem bántani akarok senkit, de önzők, pénzéhesek, az gondolják, hogy az egész világ értük van, mindenkit kihasználnak
sajnos eddig én ezt tapasztaltam
a jellegzetes vonáson a külsőt érted?
a választ nem tudom, de tény, hogy engem általában zsidónak néznek az emberek, pedig nem vagyok az, lehet csak véletlenül ilyenre sikeredtem, de az is lehet hogy volt egy távoli ős
14:00-nak: Igaz, a kérdés nem erre irányult, de ha már itt tartunk, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Intelligens, tanult, jó humorú emberek, és a konyhájuk is nagyon finom és egészséges.
Sok olyan tulajdonságuk van, amit meg kellene tanulni másnak is, nem pedig irígykedni.
A kérdésre válaszolva: az ősök jellegzetes vonásai bármelyik utódban kiütközhetnek legyen az zsidó, katolikus, mohamedán, bárki.
14:06-os
leírtam, hogy a saját tapasztalataim alapján
nem kell kiakadni
én speciel a zsidó kajákat sem szeretem
van 4 zsidó beosztottam szóval nem vagyok rasszista
volt zsidó főnököm és a környezetemben is vannak, ismerősi kör stb
vitatkoznék azzal, hogy tanultak és intelligensek, inkább flegmák és beképzeltek, és azt hiszik nem kell dolgozniuk, mert a holokausztban őket meghurcolták, és hangoztatják is
szóval érdekes népség
de ez csak az én tapasztalatom
egyébként külsőre jellegzetesek, karakteresek, az én ízlésemnek csúnyák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!