Van valami jellegzetes szimbólum ami összetart?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amit a szerettek/barátok az összetartás érdekében adnak egymásnak?Valami tárgy, vagy bármi ami összekapcsol minket.2009. dec. 28. 14:03
1/6 anonim válasza:
Szerintem bármi olyasmi, amit ilyen céllal adnak és így is fogadnak alkalmas lehet az összetartás szimbólumának.
Lehet egy medál, amit ketté lehet venni, de lehet akár egy kis dobozka, vagy fénykép apró keretben, bármi.
Ilyen szimbólum pl. ha egy almát meghámoztok úgy, hogy ne szakadjon el a héja közben (spirálisan) és annyi felé osztjátok, ahányan vagytok és együtt megeszitek, és minden találkozáskor így tesztek, ha netán valamelyikőtök hiányozna, az ő részét is természetesen leszeletelitek, mintha ő is ott lenne. Ilyet lehet kerek kaláccsal, vagy koszorú alakú kaláccsal is csinálni.
Egyébként pedig az összetartozás és az egység szimbóluma általában a kör, a kör alakú dolgok.
2/6 anonim válasza:
Most az ünnepekben láttam a Reszkessetek betörők című filmet. Ott egy galambpár volt az örök barátságnak a jelképe... Mindegyik fél magánál őrzi a saját felét!
3/6 anonim válasza:
kis piros müanyag sziv van mind2nk kulcstartoján...
4/6 anonim válasza:
Én a barátomnak és magamnak fontam cérnából egy-egy karkötőt. Én hordom már lassan 3 éve, a barátom eleinte hordta, de már elég régóta nem, a munkájából adódóan. De jó ötleteket adtak az előttem szólóak is:)
5/6 anonim válasza:
Mindkettönk nyakában egy kettétörhetö ezüst sziv medál egyik fele van!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
2009. dec. 28. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!