Mit tehetne szegény?
Van egy 13 éves lány ismerősöm. A szülei rég elváltak. Az anyjának azóta pasija van. Amióta ott van az a fickó az anyja tökre szigorú. Mindig csak a tanulással jön, hetente csak egyszer mehet át a csaj a szerelméhez. És mostanában még csicskáztatják is, pl. gyakran fel kell mosnia, elmosogatni...
Már egyszer beszélt velük de nem használt. Mit tudna csinálni?
na figyeljetek, a lényeg igazából nem a házimunka lenne,
a gond ott van hogy amióta az anyjának ott az a pasia, az anyja azóta szigorúbb, akármiről legyen szó.
Szerintem még mindig nem elég szigorú. Én biztos nem engedném hogy pasizzon a lányom 13 évesen.
Írnál konkrét példákat? Pl ha nem a házimunkával van a gond, akkor mivel?
Amikor n is 13 voltam nkm is már rég elváltak a szüleim!
:((((
anyunak lett új barátja és nálam is jelentkeztek a "jelek"..
amúgy nem a pasi tehet róla, mert amikor szétmentek, ugyanolyan volt a programom.
csak azt nem értem h 13 évesen hogy lehet a barátodat szerelmednek nevezni. ahhoz még kell egy "kis" tapasztalat h meg tudd állapítani!
ja és nálam nem csak felmosás és mosogatás volt: 12 évesen már az egész fürdőt ki kellett súrolnom
tudod mit felejtettem mondani, a legfontosabbat! hogy anya akkor jött össze a pasival amikor még csak 10 voltam ->amint megvolt az első veszekedésem anyuval és 4-eseket meg 3-asokat hoztam haza, akkor kellett változtatnia. a világ legkedvesebb anyujából a világ legodafigyelőbb anyujává vált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!