Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tehetne szegény?

Mit tehetne szegény?

Figyelt kérdés

Van egy 13 éves lány ismerősöm. A szülei rég elváltak. Az anyjának azóta pasija van. Amióta ott van az a fickó az anyja tökre szigorú. Mindig csak a tanulással jön, hetente csak egyszer mehet át a csaj a szerelméhez. És mostanában még csicskáztatják is, pl. gyakran fel kell mosnia, elmosogatni...

Már egyszer beszélt velük de nem használt. Mit tudna csinálni?

2010. márc. 2. 20:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
1-ső vagyok és azt el is felejtettem el mondani hogy 3és fél éve van barátom és havi egyszer se engednek át a barátomhoz ő is csak minden másnap jöhet és én se hurrogom le őket mert megértem!és örüljön ő is!!
2010. márc. 3. 15:46
 22/27 anonim ***** válasza:
89%
Te csak a sztori egyik oldalát ismered kérdező, azért vagy ilyen részrehajló és valószínűleg ezért nem ismered az igazi okokat.
2010. márc. 3. 15:47
 23/27 anonim ***** válasza:
húúúha, ez aztán felháborító...tudod mikor én 13 voltam, akkor derült ki, hogy rákos a nagymám, aki a házimunkát végezte addig nálunk (engem apum nevelt). apu megcsinálta, amit tudott, de bizony van, amihez "női kéz" kell. hazamentem a suliból, a mam ült a konyhában, mondta mit csináljak, én csináltam, MINDEN NAP én főztem (mire férjhez mentem, majdnem jobban főztem, mint anyósom, pedig ő profi, szóval csak profitáltam belőle)...és 4-esnél rosszabb jegyet nem szabadott hoznom...a hetedikes tananyag az nem az orvosi egyetem szigorlati anyaga ám...nehogy már hős legyen, vagy mártír, mert iskolába jár, és heti egyszer felmos...pfff...
2010. márc. 3. 19:11
 24/27 A kérdező kommentje:

na figyeljetek, a lényeg igazából nem a házimunka lenne,

a gond ott van hogy amióta az anyjának ott az a pasia, az anyja azóta szigorúbb, akármiről legyen szó.

2010. márc. 4. 19:54
 25/27 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg azért lett szigorúbb Vele,mert kamaszodik,és látta,hogy szüksége van a szigorúbb nevelésre.Lehet,hogy éppen kezdett elszaladni Vele a ló.
2010. márc. 5. 18:29
 26/27 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem még mindig nem elég szigorú. Én biztos nem engedném hogy pasizzon a lányom 13 évesen.

Írnál konkrét példákat? Pl ha nem a házimunkával van a gond, akkor mivel?

2010. márc. 5. 23:23
 27/27 anonim válasza:

Amikor n is 13 voltam nkm is már rég elváltak a szüleim!

:((((

anyunak lett új barátja és nálam is jelentkeztek a "jelek"..

amúgy nem a pasi tehet róla, mert amikor szétmentek, ugyanolyan volt a programom.

csak azt nem értem h 13 évesen hogy lehet a barátodat szerelmednek nevezni. ahhoz még kell egy "kis" tapasztalat h meg tudd állapítani!

ja és nálam nem csak felmosás és mosogatás volt: 12 évesen már az egész fürdőt ki kellett súrolnom

tudod mit felejtettem mondani, a legfontosabbat! hogy anya akkor jött össze a pasival amikor még csak 10 voltam ->amint megvolt az első veszekedésem anyuval és 4-eseket meg 3-asokat hoztam haza, akkor kellett változtatnia. a világ legkedvesebb anyujából a világ legodafigyelőbb anyujává vált

2010. aug. 9. 03:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!