Mennyi esély lesz hogy a fiamon majd latszik a roma ver?
apukám-anyukám is ilyen "felállású" :)
az a tipikus kék szeműek lettünk :)
rajtam húgomon kevésbé, öcsémen rendesen látszik
Majd kiderül. :) Genetikailag lehetseges, az öröklesröl anatomiabol tanultunk is erröl, a Google-ban biztosan talalsz pontosan szazalekokat is. (Tipikus öröklesi pelda a szemszin.)
Azt tennem meg hozza, h tekintettek arra, h hanyfele nep keveredett Magyaro-on evszazadok alatt (meg elötte pl. honfoglalaskor), föleg a haboruk alatti nemzesek (nemi eröszakok), közel sem olyan sok a "tiszta" magyar sztem.
Ismerek nagyon rendes ciganyokat es a masik vegletet is, bar allitolag bizonyitott, h a nemzetekre jellemzö genetikus tulajdonsagok is vannak. Az azonban fontos, hogy ez csak hajlam, sztem a környezet hatasa dönti el, h kiütközik-e vagy nem!
Barhogy is nez majd ki, szeresd es tedd a töled telhetö legjobbat, hogy olyan tulajdonsagai legyenek, ami az emberiseget szolgalja! Tovabbi boldog babavarast, majd sok boldogsagot es örömet kivanok Nektek!
Az elején írta vki, hogy "ma, a szolárium korában"...
Ezen mindig csak pislogok, nagyon nem lehet összekeverni, a szolitól barna lesz az ember, a cigány fekete.
Ha sokat szolizik az ember, akkor is látszik, hogy az szoli, és nem cigány vér.
Egyébként vannak tipikus cigány arcvonások, pl. a közel ülő szemek, mint bódi gusztinál. na az borzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!