Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mennyi esély lesz hogy a...

Mennyi esély lesz hogy a fiamon majd latszik a roma ver?

Figyelt kérdés
En félig a párom teljes magyar. Tehát akkor 25% roma ver lenne a fiamba. Tudjatok mindig is igy terveztem, es szeretnem ha o nem indítana mínusszal az életet es nem ütközne ki a roma ver legalább a kinezetebe. Szerintetek mitől függ illetve mennyi az esélye? 8 hónapos vagyok egyébként :)

2015. jún. 14. 10:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
26%

apukám-anyukám is ilyen "felállású" :)

az a tipikus kék szeműek lettünk :)

rajtam húgomon kevésbé, öcsémen rendesen látszik

2015. jún. 17. 13:02
 32/34 anonim ***** válasza:
74%
Tudtommal én is teljesen magyar vagyok, illetve nagymamám vezetékneve eléggé gyanús (sok a cigány származású azzal a vezetéknévvel), viszont nagymamám fehér bőrű volt és rikítókék szemű, szőkésbarna hajjal. Öreg korára sem ütött ki rajta, hogy esetleg cigány lenne. Az apukáját (dédpapám) nem ismertem, így fogalmam sincs hogyan nézhetett ki és sajnos már mamámtól sem tudom megkérdezni... :( Magyarul: fogalmam sincs, hogy van-e bennem cigány vér, viszont azt tudom, hogy a szemem szinte fekete, hajam közép/sötétbarna és a bőröm nagyon gyorsan barnul és akár feketére (nem is égek le!! Ha nap nem éri, akkor viszont fehér!!!). Rám hitték már, hogy cigány vagyok (eddig "csak" 2x, viszont mindkétszer nyár végén, mikor már-már feketére barnultam). A vonásaim egyáltalán nem cigányosak, csak ezek a dolgok (szemszín, bőr, hajszín), az arcom pl. kerek, annak ellenére is, hogy vékony vagyok... Szóval, ha van is bennem cigány vér, akkor maximum dédnagyapámról, mégis kiüthetett (???). Sajnos nem tudom biztosra, viszont, ha így van, akkor a te gyermekeden is simán kiüthet. Tesóm pl. fehér bőrű, kék szemű, szőke hajú... Nem tudhatod előre sajnos...
2015. jún. 18. 09:01
 33/34 anonim ***** válasza:
85%

Majd kiderül. :) Genetikailag lehetseges, az öröklesröl anatomiabol tanultunk is erröl, a Google-ban biztosan talalsz pontosan szazalekokat is. (Tipikus öröklesi pelda a szemszin.)

Azt tennem meg hozza, h tekintettek arra, h hanyfele nep keveredett Magyaro-on evszazadok alatt (meg elötte pl. honfoglalaskor), föleg a haboruk alatti nemzesek (nemi eröszakok), közel sem olyan sok a "tiszta" magyar sztem.

Ismerek nagyon rendes ciganyokat es a masik vegletet is, bar allitolag bizonyitott, h a nemzetekre jellemzö genetikus tulajdonsagok is vannak. Az azonban fontos, hogy ez csak hajlam, sztem a környezet hatasa dönti el, h kiütközik-e vagy nem!

Barhogy is nez majd ki, szeresd es tedd a töled telhetö legjobbat, hogy olyan tulajdonsagai legyenek, ami az emberiseget szolgalja! Tovabbi boldog babavarast, majd sok boldogsagot es örömet kivanok Nektek!

2015. jún. 21. 19:38
 34/34 anonim ***** válasza:
87%

Az elején írta vki, hogy "ma, a szolárium korában"...

Ezen mindig csak pislogok, nagyon nem lehet összekeverni, a szolitól barna lesz az ember, a cigány fekete.

Ha sokat szolizik az ember, akkor is látszik, hogy az szoli, és nem cigány vér.

Egyébként vannak tipikus cigány arcvonások, pl. a közel ülő szemek, mint bódi gusztinál. na az borzalom.

2015. jún. 28. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!