Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mennyi esély lesz hogy a...

Mennyi esély lesz hogy a fiamon majd latszik a roma ver?

Figyelt kérdés
En félig a párom teljes magyar. Tehát akkor 25% roma ver lenne a fiamba. Tudjatok mindig is igy terveztem, es szeretnem ha o nem indítana mínusszal az életet es nem ütközne ki a roma ver legalább a kinezetebe. Szerintetek mitől függ illetve mennyi az esélye? 8 hónapos vagyok egyébként :)

2015. jún. 14. 10:14
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
A viselkedés nyom legtöbbet az egészen persze, de azért en jobban örülnék neki ha az apja vonásait kapja. Nagyon sokan mar kinézettrol ítélkeznek.
2015. jún. 14. 12:00
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem a véréért utálják az embert, hanem a viselkedéséért...
2015. jún. 14. 12:48
 23/34 anonim ***** válasza:
76%
A cigány mitől is degradáló szó, ha egyszer az önkormányzatukat, a pártjukat is úgy hívják?
2015. jún. 14. 14:16
 24/34 anonim ***** válasza:
87%
Nekem van egy 100% roma barátnőm, akinek szerintem egy darab magyar felmenője nincs, mégse nézné ki belőle az ember, hogy roma, mert elegánsan öltözködik, normálisan beszél és a légynek nem tudna ártani. Sok múlik ezen is. Amúgy van egy pár cigány ismerősöm, aki már kijutott külföldre és sokra vitte. Az egyik millió fölött keres, pedig ő is full roma. Szerintem ezen nem múlik semmi, normálisan kell viselkedni, öltözködni és senki nem ítéli el, mint ahogy ezeket az ismerőseimet se. Ja és még volt egy roma tanárom is, fekete haja volt, fekete szeme, barna bőre, mégis amikor ránéztem, nem az jutott az eszembe róla, hogy cigánytelepről jött. Őt is mindenki bírta:)
2015. jún. 14. 14:19
 25/34 anonim ***** válasza:
70%
Előző vagyok, ez lemaradt. Nekem például egy darab roma felmenőm sincs, mégis könnyen barnulós bőröm van és mindennek néznek, csak magyarnak nem. Ebből már volt előnyöm és hátrányom is, attól függ, hogyan öltözködtem. Amúgy volt egy időszak, amikor nem mertem kimenni a napra és 50%os naptejet használtam, mert féltem, hogy lebarnulok és félpercenként fognak megállítani a biztonsági őrők mindenhol...ilyenre is volt már példa. Úgyhogy nekem most hatalmas előny, hogy mindenki szoliba jár és a lelküket kiteszik azért, hogy lebarnuljanak. Így én is nyugodtan barnulhatok:) Amúgy szerintem érdemes kerülni a rikító színű és feltánő ruhákat, és leginkább a szőke hajat. Engem akkor néztek a legtöbbször romának, amikor így öltözködtem, aztán csodálkoztam, hogy amikor leutaztam vidékre, miért köszöntek nekem mindenhol a cigányok:DDDD Soha többé nem festem a hajam.
2015. jún. 14. 14:23
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédunk fia vett el egy cigány csajt. A kisfiukról sose mondanád meg, barna hajú, barna szemű, de a bőre mint a tej. A kislányukon viszont nagyon látszik. Volt nagy meglepetés, mert igazából az anyán se nagyon látszik, de a lányt mintha szénbe forgatták volna. Szóval lutri, majd kiderül, ha megszületik.
2015. jún. 14. 14:31
 27/34 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, nem roma, hanem cigány. A Roma az egy olasz focicsapat. Igen, a negyedvér látszhat, de nem a bőrszín / származás kelt averzió, hanem a viselkedés.
2015. jún. 14. 14:38
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a baj a lulko kifejezéssel?"

Csupáncsak annyi, hogy nincs ilyen magyar szó, csak olyan, hogy lurkó. (2x is így írtad, tehát nem elgépelés volt.)

2015. jún. 14. 19:46
 29/34 A kérdező kommentje:
Kövezz meg erte :)
2015. jún. 14. 20:34
 30/34 anonim ***** válasza:
80%
ismerős házaspárnál ugyanez volt a felállás. 3 gyerekük született, az első kettő fehér bőrű szőke hajú kék/zöld szemű a legkisebben annyi hogy barna a haja meg a szeme, dehát az sok magyar gyereknek is van. Szóval ne aggódj emiatt.
2015. jún. 16. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!