Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mennyi esély lesz hogy a...

Mennyi esély lesz hogy a fiamon majd latszik a roma ver?

Figyelt kérdés
En félig a párom teljes magyar. Tehát akkor 25% roma ver lenne a fiamba. Tudjatok mindig is igy terveztem, es szeretnem ha o nem indítana mínusszal az életet es nem ütközne ki a roma ver legalább a kinezetebe. Szerintetek mitől függ illetve mennyi az esélye? 8 hónapos vagyok egyébként :)

2015. jún. 14. 10:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%

Szia. Az én anyukám félig cigány, apa viszont teljesen magyar. Én apám szőke haját örököltem, anya barna szemét és könnyen barnulós bőrét. Anyán sem látszik nagyon, csak mostanság jobban észreveszem, ahogy öregszik. Nem tudom miért. De rólam sem mondaná meg senki, hogy "negyedrészt" cigány vagyok. :)

20L

2015. jún. 14. 10:57
 12/34 A kérdező kommentje:
Nem maga a szo hanem a körítés aki ezt a szót használja általában rasszista kifejezést tesz melle.
2015. jún. 14. 10:57
 13/34 anonim ***** válasza:
91%

nemtom... felénk a cigány az cigány. Nem sértő. A roma az a kimosakodott cigány, olyasmi, mint a gúnyosan használt újgazdag.

Btw: lurkó, nem lulkó.

2015. jún. 14. 11:03
 14/34 anonim ***** válasza:
86%
negyedig én is az vagyok valószínűleg, de még senki nem vette észre, fehér vagyok, mint a fal
2015. jún. 14. 11:08
 15/34 anonim ***** válasza:
27%
Ha kötekedik, köpköd, ordibál, rabol ki embereket az utcán és normálisan öltözködik a kutyát nem fogja érdekelni hogy roma.
2015. jún. 14. 11:18
 16/34 anonim ***** válasza:
78%
Pedig az etnikumod neve cigány. Nem roma, cigány. És nem bántásból írom, semmi bajom ezzel.
2015. jún. 14. 11:19
 17/34 anonim ***** válasza:
90%

16-ból egy NEM kimaradt :D

A "roma" politikai meghatározás, a cigány meg a normális nevük. Nem sértő.

2015. jún. 14. 11:21
 18/34 A kérdező kommentje:
Most tényleg ezen kell lovagolni hogy cigány vagy roma kifejezés? Nekem aztán mindegy ha mem tesznek melle rasszista kijelentést
2015. jún. 14. 11:23
 19/34 anonim ***** válasza:
86%
Fene sem tudja,anyàmék mellett a legszakadtabb putrisok laknak,de szőke,sőt vörös hajú kölykök is vannak közöttük.
2015. jún. 14. 11:26
 20/34 anonim ***** válasza:
80%

Ki tudja , hogy fog-e rajta látszodni, nem vagyunk jósok.

Volt a szomszédom hasonlo csalad, ott a no volt roma , a pasi feher.Egy lanyuk volt meg egy fiuk.A fiun látszott jobban a szarmazas.Viszont az ordítozás náluk mindennapos program volt, a no ordibált tobbszor, rendetlenek voltak, szemeteltek stb stb.Azért abba megegyezhetunk, hogy a legtobb roma ilyen , sajnos.

Ugyhogy inkább erre figyelj jobban.Ne legyetek putrisok.Az, hogy mi fog látszani a gyereken , mi se, nem olyan fontos, normális embert nem erdekel.A viselkedes a lenyeg.

2015. jún. 14. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!