Mennyi esély lesz hogy a fiamon majd latszik a roma ver?
Szia. Az én anyukám félig cigány, apa viszont teljesen magyar. Én apám szőke haját örököltem, anya barna szemét és könnyen barnulós bőrét. Anyán sem látszik nagyon, csak mostanság jobban észreveszem, ahogy öregszik. Nem tudom miért. De rólam sem mondaná meg senki, hogy "negyedrészt" cigány vagyok. :)
20L
nemtom... felénk a cigány az cigány. Nem sértő. A roma az a kimosakodott cigány, olyasmi, mint a gúnyosan használt újgazdag.
Btw: lurkó, nem lulkó.
16-ból egy NEM kimaradt :D
A "roma" politikai meghatározás, a cigány meg a normális nevük. Nem sértő.
Ki tudja , hogy fog-e rajta látszodni, nem vagyunk jósok.
Volt a szomszédom hasonlo csalad, ott a no volt roma , a pasi feher.Egy lanyuk volt meg egy fiuk.A fiun látszott jobban a szarmazas.Viszont az ordítozás náluk mindennapos program volt, a no ordibált tobbszor, rendetlenek voltak, szemeteltek stb stb.Azért abba megegyezhetunk, hogy a legtobb roma ilyen , sajnos.
Ugyhogy inkább erre figyelj jobban.Ne legyetek putrisok.Az, hogy mi fog látszani a gyereken , mi se, nem olyan fontos, normális embert nem erdekel.A viselkedes a lenyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!