Kinek mi a véleménye arrol ha egy szülö felkeresi az örökbe adott gyermekét?
Most láttam a tvben hogy egy anyuka 18 év után felkeresné a gyermekét akit örökbe adott. Az örökbe fogadó szülők vissza utasitották hogy nem találkozhat a gyerekkel, de ő reménykedik hogy egyszer hátha. Azota van egy másik gyereke aki irt levelet a növérének hogy találkozni szeretne ő is vele.
Nektek erröl mi a véleményetek? Szerintem az anyuka(örökbe adó) nagyon önző. Abba nem gondol hogy mi van akkor ha a gyerek nem is tud arról hogy nem az igazi szüleivel van? Vagy esetleg szörnyen rosszul érezné magát hogy ő nem kellett de van egy huga is aki meg már igen? Vagy csak én vagyok ennyire "irigy tipus" hogy fájna hogy én nem kellettem de más meg igen? Érdekelne mások véleménye is erről a helyzetről:)
21L
20-as én olyanról beszélek, amit tudok, te meg?
Nekik annyi van erről a fejükben, hogy megszülte, és "eldobta" - az meg nem esik jól senkinek.
Mit tudok én ezen rontani, vagy javítani?
Amúgy meg k. jól csináltam, amit csináltam, két boldog ember.
20-as, szerintem téged nem fogadtak örökbe, -szóval, hogy mit "kéne" vagy nem kéne tenni egy eltaszított gyereknek - arról ne beszélj.
Én sem adnék tanácsokat a tibeti apácáknak, mit csináljanak menstruáció idején.
Nem tudom mekkora gyerekeid vannak, de kamaszkorban amúgy is képesek bárkit utálni, nem?
De ezzel el lehet rontani sok mindent, hal'istennek azert a mai orokbefogadott szulok beszelgetnek a gyerekkel errol es tobbseguk ,erdekes nem ugy gondol az eletadojara, mint egy undorito formenyedre, akit egesz eletukben meg kell vetniuk(termeszetesen a normalis orokbeado noket ertsuk, kosz).
De te tudod...
Nem okoskodok utolso, elhiheted. Csak egyszeruen nehezen megy le a torkomon az effajta itelkezes. Ennyi. De ha nem tetszik a valasz, nem kell elolvasni.
Miféle ítélkezés?
Valakit eltaszítanak - mit tudjuk mi, hogy ez hogyan marad meg a fejében?
"Többség"- nem tudja ezt megszámolni senki.
Tényleg csakis tőled függ, hogy a gyerekeid miként vélekednek miről?
Szerintem az gáz. Mi lesz velük, ha te már meghalsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!