Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csináljak hogy egy kicsit...

Mit csináljak hogy egy kicsit felfigyeljenek rám vagy foglalkozzanak velem a szüleim meg a tesóm?

Figyelt kérdés

akármivan velem alig beszélnek ha valami van pl a számítógéppel mindig a tesómnak szolnak pedig én is értek a gépekhez sőt még jobban mint a tesóm.ha valamit mutatnak a szüleim sose engem hívnak hanem a tesómat.mindig őt kérdezik meg hogy ez jó-e hogyan álna neki meg minden.engem már boltba se hív el a tesómat hívja meg apumat is de engem sose....

és ez már nagyon rosszul esik mkor apum meg tesóm nem értek rá mondták hogy hivjon el engem ugyis segíteni kell majd.de erre rávágta hogy dehogy hívom.pont ott áltam az ajtóba és hallottam..sirva szaladtam be...és kb ugyan ez vonatkozik fordítva is a tesóm ha keres valamit vagy akármi van sose engem kérdez hanem a szüleimet. egyszerüen mintha nemis léteznék..

2015. máj. 28. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Tanulj meg helyesen írni... Vagy legalább mondatot szerkeszteni.
2015. máj. 28. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Fürödni szoktál? Utálnak valamiért.

Középiskolában voltak ilyenjeim, utolsó évben jöttem rá, hogy ha megfürdök, és rágót is veszek a számba a szájszag miatt, akkor jobban kedvelnek.

2015. máj. 28. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Fura lenne, ha mindezt teljesen ok nélkül tennék mind a hárman. Azt tudod tenni, hogy felemeled a feneked és kinyitod a szád. Mutass érdeklődést irántuk, szólj hozzá a témákhoz, fejezd ki az igényeidet, hogy menni szeretnél velük stb. Légy kedves velük és akkor várhatóan részükről is változást fogsz tapasztalni, az ilyen "utállak benneteket" féle visszautasító hozzáállást valóban nehéz kezelni.

Nyugodtan lepontozhatsz, de tényleg ilyen "kegyetlen bunkók a családtagjaim, sajnáljatok" olvasata van az írásodnak.

2015. máj. 28. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Előttem már mondta valaki a fürdést, na ez egy remek ötlet. Ha pedig nehezedre esik letusolni, használj sziszegős szappant!
2015. máj. 28. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!