Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan találhatom meg az apámat?

Hogyan találhatom meg az apámat?

Figyelt kérdés
Tudom hogy kb.ez az 1000. ilyen kérdés de eddig nem találtam olyat ami segíthet.Annyit tudok hogy anyukám meghalt mikor 4 éves voltam és apukámnak úgymond nem kellettem ezért ilyen árvagáz szerűsègbe kerültem.Ahonnan a nevelő szüleim örökbefogadtak.Honnan tudnék érdeklődni apám felől?
2015. máj. 17. 19:36
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szia! Én majdnem hasonló cipőben jártam. Az öcsémet kerestem (örökbe fogadták) de hivatalosan én semmiképpen nem tudtam volna megtalálni az oka pedig az volt:

mivel titkos örökbefogadás történt én nem kereshetem (ez különböző jogszabályokba van foglalva)

csak az örökbefogadott keresheti a szüleit és a testvéreit.

Meg kellene tudnod melyik árvaházban voltál ebben a nevelőszüleid biztosan tudnak segíteni. Oda menj el és neked ki fogják adni az adatait. Utána írj egy levelet a KEKKH-hoz (neten beírod egy pesti címet keress) és igaz hogy pénz fejében de megküldik neked a postai címét. Ehhez a következő adatok kellenek: Név,születési hely,dátum esetleg anyja neve....és ha azt tudod hogy kb hol tartózkodhat azt is leírhatod nekik...sok sikert :)

2015. jún. 12. 11:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsò nagyon köszönöm :) már ìrtam nekik ès megkezdtèk a keresèst :) azt mondták hogy nèhány nap :)
2015. jún. 18. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
szia 3-as voltam majd írd meg hogy alakult a keresés - utána meg ha összejön a találkozás! szorítok neked! :)
2015. jún. 18. 19:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia nagyon köszönöm:) majd megìrom
2015. jún. 18. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!