Hogyan találhatom meg az apámat?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kb.ez az 1000. ilyen kérdés de eddig nem találtam olyat ami segíthet.Annyit tudok hogy anyukám meghalt mikor 4 éves voltam és apukámnak úgymond nem kellettem ezért ilyen árvagáz szerűsègbe kerültem.Ahonnan a nevelő szüleim örökbefogadtak.Honnan tudnék érdeklődni apám felől?2015. máj. 17. 19:36
11/14 anonim válasza:
Szia! Én majdnem hasonló cipőben jártam. Az öcsémet kerestem (örökbe fogadták) de hivatalosan én semmiképpen nem tudtam volna megtalálni az oka pedig az volt:
mivel titkos örökbefogadás történt én nem kereshetem (ez különböző jogszabályokba van foglalva)
csak az örökbefogadott keresheti a szüleit és a testvéreit.
Meg kellene tudnod melyik árvaházban voltál ebben a nevelőszüleid biztosan tudnak segíteni. Oda menj el és neked ki fogják adni az adatait. Utána írj egy levelet a KEKKH-hoz (neten beírod egy pesti címet keress) és igaz hogy pénz fejében de megküldik neked a postai címét. Ehhez a következő adatok kellenek: Név,születési hely,dátum esetleg anyja neve....és ha azt tudod hogy kb hol tartózkodhat azt is leírhatod nekik...sok sikert :)
12/14 A kérdező kommentje:
Utolsò nagyon köszönöm :) már ìrtam nekik ès megkezdtèk a keresèst :) azt mondták hogy nèhány nap :)
2015. jún. 18. 14:56
13/14 anonim válasza:
szia 3-as voltam majd írd meg hogy alakult a keresés - utána meg ha összejön a találkozás! szorítok neked! :)
14/14 A kérdező kommentje:
Szia nagyon köszönöm:) majd megìrom
2015. jún. 18. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!